Witam
-
Witam
Cześć.
Poszukiwaczem nie jestem (choć kto wie, co przyszłość przyniesie:) ), ale wątki tu poruszane budzą moje zainteresowanie.
Maciej
Poszukiwaczem nie jestem (choć kto wie, co przyszłość przyniesie:) ), ale wątki tu poruszane budzą moje zainteresowanie.
Maciej
- pulkownikL
Re: Witam
Witam
,jakieś zainteresowania?w jakim temacie?cosik o sobie 

-
Re: Witam
Tak się życie potoczyło, że zawodowo zajmuję się przede wszystkim przygotowaniem merytorycznym sylwetek barwnych do różnorakich publikacji, głównie dotyczących Luftwaffe, zaś niemieckie jednostki myśliwskie, ich sprzęt, a zwłaszcza malowanie i oznakowanie to główny obszar moich zainteresowań. Jak łatwo się domyślić, jestem też modelarzem, choć ze względu na nadmiar pracy obecnie bardziej kolekcjonerem pudełek
Ponieważ samoloty towarzyszą mi na okrągło, jakiś czas temu uznałem, że niegłupio byłoby dla odmiany wrócić do zarzuconej wieki temu budowy miniatur pojazdów - a tu przyszło mi do głowy, by zająć się wozami walczącymi na naszych terenach. Czasu niestety nie staje, by zabrać się za robotę, niemniej poczytać i pooglądać fotogramy, by oderwać się od pracy, czasem można.