Witam,
Może rozpoczniemy dyskusję nt koszulek naszego forum, coś na wzór pomorskiego (oby nie lać wody jak w temacie z naszywkami ) Co według was powinno się znaleźć na takowej koszulce. Wg mnie na pewno adres strony i nick, jakieś logo też by się przydało, może te z naszywek? I najważniejsze pytanie ile osób byłoby chętnych. Sprawy "papierkowe" biorę na siebie.
do mnie doszły na dniach takie sztuki,może da to kolegom pojęcie wzrokowe,fajowo wyglądają,materiał z górnej półki więc nosi się rewelacyjnie,pomysł z koszulką jak najbardziej na TAK
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
przecież to koszulka innego forum więc nie bardzo rozumiem...
pulkownikL wstawił tutaj koszulkę, żeby można było zobaczyć jak to może wyglądać a nie z wzorem naszego forum
Pisząc o ewentualnym zamówieniu miałem oczywiście na myśli koszulki z naszym logo takim jak na naszywkach Rozumiem, że ta pokazana przez kolegę pulkownikaL to tylko swego rodzaju materiał poglądowy. Przy okazji mój rozmiar to L.
Naturalnie że moje foto to tylko dla oka bo na" wyobraź sobie" nie można bazować,ja też gdybałem zanim przyszły,tak jak piszecie koledzy logo jak z naszywki i gra gitara,jestem ZA