Chętni na naszywki

O wszystkim i o niczym
duch

Re: Chętni na naszywki

Post autor: duch »

FELIX pisze:Ja bym proponował usunąć ten adres kontaktowy i zamawiać przez admina
Wypowiem się w swoim imieniu.
Hmmm, niech pomyślę....
....
....
Nie.
FELIX pisze:Unikniemy wtedy posiadania naszywki przez każdego kto tylko chce wydać kasę a na forum jest od godziny.
Nie unikniemy, bo wzór nie jest zastrzeżony i każdy kto ma na to ochotę, może go sobie nawet sam osobiście wydziergać.
Awatar użytkownika
FELIX

Post autor: FELIX »

W innym temacie olsztyniak pisał o tym, że trzeba będzie rozwiązać tę kwestię, teraz widzę, że wychodzę na głupiego, bo przypomniałem o temacie.
Jeśli usunie się z tematu projekty lub zabezpieczy się je, waląc przez środek jakiś napis to nikt sobie samowolki nie zrobi.
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

felix i tak po niku dojdziesz czy ktoś na forum działa kilka lat czy tylko co dopiero wszedł
Awatar użytkownika
FELIX

Mi to nie robi. Tylko przypominam obawy Olsztyniaka z początku tego projektu, kiedy był jeszcze w fazie propozycji.
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

Jak tam chcecie (dopiera 13 stron debaty :lol: ) ,ale właśnie skontaktowałem się z człowiekiem który twierdzi ,że zrobi takie naszywki za 6 zł :szok: .Jestem w fazie rozmów więc może to lekko się zmieni.Na ten czas chce sobie zamówić i sprawdzić jak to wyjdzie.
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

syriusz13 pisze:Jak tam chcecie (dopiera 13 stron debaty :lol: ) ,ale właśnie skontaktowałem się z człowiekiem który twierdzi ,że zrobi takie naszywki za 6 zł :szok: .Jestem w fazie rozmów więc może to lekko się zmieni.Na ten czas chce sobie zamówić i sprawdzić jak to wyjdzie.
Poczekam pośpiechu niema :P , zawsze to parę PLN taniej :zebek:
Awatar użytkownika
markis

Post autor: markis »

syriusz13 pisze:Jak tam chcecie (dopiera 13 stron debaty :lol: ) ,ale właśnie skontaktowałem się z człowiekiem który twierdzi ,że zrobi takie naszywki za 6 zł :szok: .Jestem w fazie rozmów więc może to lekko się zmieni.Na ten czas chce sobie zamówić i sprawdzić jak to wyjdzie.
http://www.forum.eksploracja.pl/viewtop ... 88&t=26753" onclick="window.open(this.href);return false; :zebek:
Awatar użytkownika
syriusz13

markis pisze:
http://www.forum.eksploracja.pl/viewtop ... 88&t=26753" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; :zebek:
Dokładnie o tego człeka mi chodzi.
Awatar użytkownika
markis

Hej!
Poniekąd wracamy do punktu wyjścia. Znowu powraca cena naszywek. A z naszywkami jest tak jak z kiełbasą. Niedawno czytałem w necie, że kiełbasa poniżej 16zł. nie powinna się tak nazywać. To jest produkt „kiełbaso-podobny”. Nie będę się rozkręcał w czczej pisaninie…
Przypuszczam, że z naszywkami jest podobnie. Przedstawiłem ofertę wiarygodnej Firmy, sposób dystrybucji, załączyłem zdjęcie - wybór należy do Koleżanek i Kolegów z Naszego Forum. I jeszcze jedna ważna informacja: to nie jest lobbing. Zapłaciłem, zamówiłem, dostałem, pokazałem….
Pozdrawiam markis

Koszt naszywki 22zł/szt. z przesyłką
Przelew/ wpłata na konto/ przekaz pocztowy

Numer rachunku: 31 1020 4115 0000 9702 0116 4532
Odbiorca: Piotr Basiński
ul. Staszica 1/12
62-200 Gniezno

Tytułem:
http://www.wmfp.pl" onclick="window.open(this.href);return false; nick ........ ilość szt.....
Adres do wysyłki..........

Potwierdzenie płatności wysyłamy e-mailem na adres:
biuro@primasorti.pl
W treści e-mailu powtórzyłem informację zawartą w
tytule przelewu.

Naszywka jest podwójna tzn. haftowana na czymś takim z haczykami, a pod spodem ma wycięty krążek z futerkiem. Tak zwany rzep. Średnica 10cm

Obrazek
Ostatnio zmieniony 05 lip 2012, 21:31 przez markis, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Warmia65

Post autor: Warmia65 »

markis a można przez kompa??? i tak jak widzę na dole podać swój nick??? i cena nawet koszerna pozdrawiam
Awatar użytkownika
markis

Warmia65 pisze:markis a można przez kompa??? i tak jak widzę na dole podać swój nick??? i cena nawet koszerna pozdrawiam
Tylko przez kompa. Poczta to dodatkowy koszt i stracony czas. Oczywiście w załączeniu skan, kopia format jpg. lub pdf zapłaty. Jak dostaną od Ciebie informację, że wpłaciłeś to wyślą.
pozdrawiam markis
Awatar użytkownika
Warmia65

Post autor: Warmia65 »

Dzięki za info metoda łatwa prosta i przyjemna. I najbardziej realna :zebek: pozdrawiam
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

dziś przyszła moja
dzięki Markis
Awatar użytkownika
FELIX

syriusz13 pisze:
markis pisze:
http://www.forum.eksploracja.pl/viewtop ... 88&t=26753" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; :zebek:
Dokładnie o tego człeka mi chodzi.
I jak wyszło? Niedługo czas złożyć zamówienie, pozostaje kwestia gdzie.
Awatar użytkownika
syriusz13

Wysłałem projekt,czekam na próbne naszywki.Nikogo nie namawiam ,więc żeby zaraz jakiejś sztucznej nagonki nie było na mnie.Kto chce trochę poczekać to niech poczeka.
ODPOWIEDZ