Chętni na naszywki
Re: Chętni na naszywki
oho zaczyna się dziać...
z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój wydarzeń, toż to dopiero 12 stron
Pozdr.warwick

Pozdr.warwick
Stefan podziwiam Cię jak moja Teściowa widzi tą naszą organizację to jej ręce opadają .
- olsztyniak
Sam się dziwię. W przyszłym tygodniu znowu odwiedzam Szoguna bo mam zrobione w Corelu.
Poinformuję ile sobie życzą. Ale przeczuwam iż dopiero wtedy zaczną się szopki. Oby nie.
P.S. Nasz organizacja ma się bardzo dobrze. Nie mylić z Forum
Poinformuję ile sobie życzą. Ale przeczuwam iż dopiero wtedy zaczną się szopki. Oby nie.
P.S. Nasz organizacja ma się bardzo dobrze. Nie mylić z Forum

Jestem optymistąwarwick pisze:oho zaczyna się dziać...
Pozdr.warwick

Trochę przestraszyłem się tych szopekolsztyniak pisze:(...)
Ale przeczuwam iż dopiero wtedy zaczną się szopki. Oby nie.(...)

Dzisiaj zamówiłem dwie naszywki. Cena ostateczna 22zł. 1 szt. Jak przyślą, to pokażę i ocenicie...
Pozdrawiam markis
W razie co ja się piszę na 2 sztuki.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
zobaczymy co markisowi przyślą a wtedy indywidualnie każdy zamówi . To chyba załatwi tasiemcowe posty.
- olsztyniak
I to zmniejszyłoby zawirowanie przy przesyłkach jakie musiałbym każdemu przesłać. Zbiórka tych pieniędzy trwałaby wieki.
Sam jestem ciekaw, co mi przyślą, ale jestem dobrej myśli.dzik_warminski pisze:zobaczymy co markisowi przyślą a wtedy indywidualnie każdy zamówi . To chyba załatwi tasiemcowe posty.

Tymczasem dla niecierpliwych ….
22zł/szt.
Przelew/ wpłata na konto/ przekaz pocztowy
Numer rachunku: 31 1020 4115 0000 9702 0116 4532
Odbiorca: Piotr Basiński
ul. Staszica 1/12
62-200 Gniezno
Tytułem:
http://www.wmfp.pl" onclick="window.open(this.href);return false; nick ........ ilość szt.....
Adres do wysyłki..........
Potwierdzenie płatności wysyłamy e-mailem na adres:
biuro@primasorti.pl
W treści e-mailu powtórzyłem informację zawartą w
tytule przelewu.
Pozdrawiam markis
Dzisiaj dostałem naszywki. O ile moje są trochę gorsze (producent uprzedzał - seria próbna - inna czcionka) to
BABCIA GOCHA jest bez zastrzeżeń. Tak myślę. Wybrałem wariant tej lepszej i zaraz
napiszę do producenta.
Naszywka jest podwójna tzn. haftowana na czymś takim z haczykami, a pod spodem ma wycięty krążek z futerkiem. Tak zwany rzep. Średnica 10cm. Reszta informacji w poprzednim poście. Pozdrawiam markis

Serdecznie dziękuję Hannie i Piotrowi Basińskim za cierpliwość. Jestem stary, ale że aż tak upierdliwy
BABCIA GOCHA jest bez zastrzeżeń. Tak myślę. Wybrałem wariant tej lepszej i zaraz
napiszę do producenta.
Naszywka jest podwójna tzn. haftowana na czymś takim z haczykami, a pod spodem ma wycięty krążek z futerkiem. Tak zwany rzep. Średnica 10cm. Reszta informacji w poprzednim poście. Pozdrawiam markis

Serdecznie dziękuję Hannie i Piotrowi Basińskim za cierpliwość. Jestem stary, ale że aż tak upierdliwy

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
zaraz skrobne do nich meila z zamówieniem
Wielkie dzięki Markis
Wielkie dzięki Markis
Dzięki Markis !
Ja bym proponował usunąć ten adres kontaktowy i zamawiać przez admina, który podawałby te dane do kontaktu. Unikniemy wtedy posiadania naszywki przez każdego kto tylko chce wydać kasę a na forum jest od godziny. Taki był pomysł na początku nie wiem jak teraz.