Chętni na naszywki
- olsztyniak
Re: Chętni na naszywki
Moim zdaniem temat upadł śmiercią naturalną 

Nie upadł. Czekamy na frutisa, mówił, że go długo nie będzie, ale wierzę, że nam pomoże
.

Chcialbym pomóc ale nie znam sie na tym,mam nadzieje ze zrealizujemy ten pomysl 

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
będzie frutis będziemy myśleć.
Jeżeli coś to przy takiej frekwencji nawet zlecenie firmie nie wyjdzie chyba kosmicznie drogo
Jeżeli coś to przy takiej frekwencji nawet zlecenie firmie nie wyjdzie chyba kosmicznie drogo
Jakby temat ruszył piszę się na 2 sztuki naszywek.
edit: Jakby ktoś miał projekt to mam zaprzyjaźnioną agencję reklamową i mógłbym dowiedzieć się o jakąś fajną cenę przy większym zamówieniu.
edit: Jakby ktoś miał projekt to mam zaprzyjaźnioną agencję reklamową i mógłbym dowiedzieć się o jakąś fajną cenę przy większym zamówieniu.
Przeczytaj chociaż ten temat. Jest i projekt i firma.
Ostatnia wizyta: dzisiaj, 2012 11:39

szczerze mówiąc ciężko było by przegryźć te 7 stron więc dałem sobie spokój z tą lekturą to skoro jest projekt firma to w czym problem ? Jak ktoś nie ma czasu albo ochoty albo ma inne przeszkody to może zrobić to od ręki ktoś inny.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
chodzi o przerobienie projektu pod wymagania maszyny hafciarskiej
Z tego co wiem projekt musi być w Corelu a sporo nowych maszyn do wyszywania ma funkcję eksportu/importu projektu jakbym chociaż mógł zobaczyć ten "Projekt" to stworzył bym podobny w corelu i nie byłoby problemu.
Ja pierdziele. Wszystko jest w tym temacie. Wszystkie projekty, wersje alfa, beta i docelowa...
ok kumam więc sytuacja jest taka: jest projekt w odpowiednim formacie w pięciu tysiącach wersji ostatecznych i super ostatecznych jest firma która to wykona, są chętni to w czym jest problem i po co ta zwłoka?
Dobra, nieważne. Albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo udajesz głupiego. Wybacz, ale ja już nie mam cierpliwości pisania w kółko tego samego, bo tobie nie chce się przejrzeć tematu.
Tu masz projekt, wykonaj to w corelu i po kłopocie.Barti pisze:Z tego co wiem projekt musi być w Corelu a sporo nowych maszyn do wyszywania ma funkcję eksportu/importu projektu jakbym chociaż mógł zobaczyć ten "Projekt" to stworzył bym podobny w corelu i nie byłoby problemu.
Felix: Po co bić pianę i się złościć, gdyby to było w tym temacie to Kolega by znalazł ten projekt, a że był w innym to nie miał czasu by go szukać.

http://www.wmfp.pl/forum/download/file. ... &mode=view
Chłopaki spokojnie bez nerwów mam 5 miesięcznego poszukiwacza i niestety nie mam tyle czasu aby przeglądać wszystkie posty strona po stronie. Nie wynika to bynajmniej z mojego lenistwa ale spróbujcie zrobić cokolwiek przy kompie z berbeciem na kolanach. Po prostu się nie da bo Wiktorkowi bardzo podoba się klikanie klawiatury. Nie łatwiej i przyjemniej było by od razu wkleić tego linka? powiedzcie którą wersję robić? Mi bardziej podoba się ta z łopatą pionowo jakoś lepiej pasuje.