kolekcjoner
kolekcjoner
http://braniewo.wm.pl/104230,Naboje-poc ... onopi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- syriusz13
Re: kolekcjoner
Czy to forowicz?
Widzę, że nauka nie poszła w las. Mi jakoś bardziej pasuje forumowicz ;-)syriusz13 pisze:Czy to forowicz?
Ach te Polskie prawo , trochę zardzewiałego złomu nazywają bronią i do tego palną ,prędzej by zrobił krzywde jak by użył tego jako maczugi .
Możliwe, dawno się nie logowałsyriusz13 pisze:Czy to forowicz?

Możliwe, dawno się nie logował
[/quote]
Felix myślisz o tym samym co ja?

Felix myślisz o tym samym co ja?

Niewykluczone
Nie loguje się?
W pierdlu podobno mają internet

Hehe, skoro to ma być broń, to niech biegły się wysili i zrobi doświadczenie z probą strzału z tej broni i tej amunicji, a nie gdybanie, że to może strzelać. W USA, to co nie może oddać strzału, bronią nazwane być nie może.
Ale za konopie, to niech go "dotrą"

- syriusz13
Niestety to jest Polska.W Burkina Faso za konopie też by go nie zamknęli.Także nie ma co patrzeć na USA.Horhe pisze:Hehe, skoro to ma być broń, to niech biegły się wysili i zrobi doświadczenie z probą strzału z tej broni i tej amunicji, a nie gdybanie, że to może strzelać. W USA, to co nie może oddać strzału, bronią nazwane być nie może.Ale za konopie, to niech go "dotrą"

Utrudniony dostęp ale jest możliwy.Remington pisze:Nie loguje się?
A dlaczego akurat za konopie powinni go posadzić?
Bo nie znam żadnego człowieka, który by po tym zmądrzałFELIX pisze:A dlaczego akurat za konopie powinni go posadzić?
Podobnie jak ja nie znam żadnego człowieka, który by zmądrzał po wódce...
Nawet po oranżadzie nikt nie zmądrzał.
Nawet po oranżadzie nikt nie zmądrzał.
za to sok z brzozy jest zdrowy i tą mądrą drogą powinniśmy podążać 

Dlatego wlasnie potrzebne sa konopie... na zagryzke!FELIX pisze:Podobnie jak ja nie znam żadnego człowieka, który by zmądrzał po wódce...