Naszywki
- olsztyniak
Re: Naszywki
I kto zajmie się już samą sprawą zamawiania tych naszywek i gdzie ?
Proponuje z allegro bo w Olsztynie mało konkurencyjne ceny z tego co się orientuje .
http://allegro.pl/naszywki-haft-kompute ... 06786.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tutaj wydaję sie dobra opcja . Po naszywkach widać wszystkie drobne detale
http://imageshack.us/f/63/bujakow.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;. Cena też przyzwoita .
Tutaj wydaję sie dobra opcja . Po naszywkach widać wszystkie drobne detale
http://imageshack.us/f/63/bujakow.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;. Cena też przyzwoita .
Trzeba najpierw mieć plus minus rozeznanie ile chcemy tych naszywek, wtedy dogadamy się co do ceny.
Jestem ciekaw jak wyglądałaby opcja ze szpadlem na miejscu muszkietu a po środku na przykład bagnet. To mogłoby być ciekawe.
Jestem ciekaw jak wyglądałaby opcja ze szpadlem na miejscu muszkietu a po środku na przykład bagnet. To mogłoby być ciekawe.
No i to jest też fajne, tylko bagnet przypomina miecz swoją długością.
Jak reszta? Podoba się wam? Mi tak
Jak reszta? Podoba się wam? Mi tak

A widzisz bo to Lee Enfield 

Nie umiem zbytnio rysować, ale może zamiast tego Lee Enfielda by dać zarys bagnetu tulejowego lub nawet szpuntowego...
Jak go zwał, tak... Bardzo fajna naszywkafrutis pisze:A widzisz bo to Lee Enfield

Dopisałem, żeby nie mnożyć postów"
markis pisze:Super Frutis ! Coraz bliżej ideału. Trochę odchudzić literki z nazwą forum, wydłużyć trzonek od saperki. Może przesadziłem z odchudzaniem literek, ale gdyby byłe wyższe...
Nieudolnie przerobiłem saperkę na szpadelekfrutis pisze:(...) Osobiście uważam że ta spareka mi nie leży ładniejsza była z bagnetem ale to wy ja będziecie nosić więc zrobi sie jak chcecie .

Tak dla porównania dwa wzory naszywki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2012, 17:42 przez markis, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten drugi wzór u Markisa bardzo mi się podoba. Będzie ciężki wybór przed nami
. Z bagnetem w środku też zła nie jest.

Musicie sami sobie odpowiedzieć co naszywka ma sugerować .
Albo tylko kopanie albo całą waszą działalność .
Jeżeli tylko kopanie to pasuje pierwszy model z wykrywką , szpadlem i bagnetem którego można czasami znależć . W tym przypadku model 2 jest głupi bo nie pasuje ten muszkiet .
Albo tylko kopanie albo całą waszą działalność .
Jeżeli tylko kopanie to pasuje pierwszy model z wykrywką , szpadlem i bagnetem którego można czasami znależć . W tym przypadku model 2 jest głupi bo nie pasuje ten muszkiet .
Sugestie naszywek nie są głupie, bo są Twoje
My tylko podpowiadamy w różny sposób.
Mamy jeden cel i do niego dążymy pod Twoim przewodnictwem (że o Twojej pracy nie wspomnę) i Ty jesteś
Pozdrowienia markis

Mamy jeden cel i do niego dążymy pod Twoim przewodnictwem (że o Twojej pracy nie wspomnę) i Ty jesteś

No i co z tymi naszywkami? Będzie realizowany jakiś projekt?
Chyba czekamy na powrót frutisa.