Festiwal sera
Moderator: Manufaktura Dzika
Festiwal sera
2 czerwca 2012 odbędzie się w naszym mieście Festiwal Sera.Jest proźba,aby na otwarcie owej imprezy walneły działa,moździerze,muszkiety.Jest to moja prywatna proźba więc na nikogo nie naciskam,tylko prosze 

-
Re: Festiwal sera
To sobota, więc może coś się wystruga. Jest to festyn straganiarski, więc np. żadna "musztra" czy zbiorowe obroty nie wchodzą w grę, bo się nie mają nijak do formuły imprezy. Raczej jakieś parę słów i wypał w górę dla efektu. Zapewniam, że parę słów dobrej gadki wypowiadanej w mundurze plus wypał np. z moździerka zupełnie zda egzamin. Spróbujemy dogadać sprawę, ale oficjalne zezwolenia być muszą.
-
Festiwal sera a mnie tam nie będzie ???? Skandal !!! Ubiegłoroczny wspominam bardzo miło. Poezja smaków.
-
Jakie miasto ?
Miasto? Pewnie Gouda.

Lidzbark Warmiński mości panowie 

Żadnych manewrów,żadnej musztry.JEŻELI dostaniemy mikrofon,to pare słów i sru i pooooo mszy.Impreza jest nieżołdowana,ale.......... Osoby które już zgłosiły chęci to:Sławek Krysia Ala Ilona Jacek Ewa Marek Bardzo Wam dziękuje
.Jeżeli będzie takie życzenie to po KAŻDĄ osobe pojade i odwioze(mówie oczywiście o miejscowych chuliganach
)

Jeżeli będziemy mieli wolny czas to chętnie wpadniemy na mały, śmierdzący kawałek serka. 

Padre a myślałem, że mamy równouprawnienie! Traktujesz "Nas" po macoszemupadre pisze:Żadnych manewrów,żadnej musztry.JEŻELI dostaniemy mikrofon,to pare słów i sru i pooooo mszy.Impreza jest nieżołdowana,ale.......... Osoby które już zgłosiły chęci to:Sławek Krysia Ala Ilona Jacek Ewa Marek Bardzo Wam dziękuje.Jeżeli będzie takie życzenie to po KAŻDĄ osobe pojade i odwioze(mówie oczywiście o miejscowych chuliganach
)

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
skoro nie ma ani programu ani gratyfikacji w postaci wozu sera
to odpuszczam wolę więcej czasu na Heilsberg poświęcić.

Bramafan, gdyby byłoby to w mojej gesti to najchętniej pomknołbym po chłopaków z Kłodzka a po drodze zabrałbym Remikbande,tylko kto by zapłacił za szyby w hotelu i witraże w zamku 

Ryzyko uwzględnione w kosztach, zresztą po co w zamku okna?padre pisze:Bramafan, gdyby byłoby to w mojej gesti to najchętniej pomknołbym po chłopaków z Kłodzka a po drodze zabrałbym Remikbande,tylko kto by zapłacił za szyby w hotelu i witraże w zamku

W sumie do szyb nic nie mamy, tylko ramki witraży są ołowiane, więc przetapiamy je na kule.

Po co macie przetapiać, w zamku są kule kamienne, musicie tylko zwiekszyć kaliber muszkietów.
- korvettenkapitan
- Kontakt:
być może i ja przyjadę, tylko jeszcze nie wiem czy napewno i czy w mundurze czy w cywilu razem z córuchną