Naszywki
Re: Naszywki
Pomysły mi sie kończą 

- piasst
ta ostatnia dobra jest kwestia pogrubienia konturów ,zamawiałem kiedyś naszywki dla 4x4 był tam UAZ ładnie wyszyli tylko cieniowanie było trochę uboższe a całokształt wyszedł ok.
Najprościej będzie się zapytać w firmie, która będzie je produkować
. Oni wiedzą najlepiej co i jak wyjdzie 

Zamiast karabinka może powinna byś saperka lub szpadel. ewentualnie bez ludzika na wzór sierpa i młota ,wykrywka i szpadel.
- pulkownikL
Nie zapominajmy że nie wszyscy kopią,coś dla GRH i WPM też by się zdałoJarool pisze:Zamiast karabinka może powinna byś saperka lub szpadel. ewentualnie bez ludzika na wzór sierpa i młota ,wykrywka i szpadel.

Ci co nie kopią to chyba naszywek nie potrzebująpulkownikL pisze:Nie zapominajmy że nie wszyscy kopią,coś dla GRH i WPM też by się zdałoJarool pisze:Zamiast karabinka może powinna byś saperka lub szpadel. ewentualnie bez ludzika na wzór sierpa i młota ,wykrywka i szpadel.

- pulkownikL
No na to nie wpadłemFELIX pisze:Ci co nie kopią to chyba naszywek nie potrzebująpulkownikL pisze:Nie zapominajmy że nie wszyscy kopią,coś dla GRH i WPM też by się zdałoJarool pisze:Zamiast karabinka może powinna byś saperka lub szpadel. ewentualnie bez ludzika na wzór sierpa i młota ,wykrywka i szpadel.. Tak mi się wydaje
. Rekonstruktorzy mają swoje mundury i wiadomo kim są, raczej na mundur do reko nie będą sobie naszywek przyczepiać
.

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:

to może zamiast tła skrzynia skarbów bo każdy szuka to co dla niego jest najcenniejsze. Mapy, zdjęcia , artefakty.
Zamiast symboli łopaty i wykrywki dał bym dodatkowy tekst np Eksploracja-Edukacja
Oczywiście ta z zamkiem mi się podoba bo gotyk jednak jest kojarzony z naszym regionem
Ale ty tak na serio ? Bo wiesz dla mnie to żaden problem tylko że nie widzę w tym nic fajnego
- olsztyniak
I to jest chyba strzał w 10 

To narazie tylko pomysł z niedoróbkami więc jak przejdzie to się dopieści
Pomysl dobry tez mi sie podoba. Dobra teraz trzeba zalatwic panie z kola gospodyn wiejskich niech biora sie za haftowanie bo szkoda czasu 

Nie to, że chłopaków z WPM i GRH traktuję po macoszemu, ale po co umieszczać te skróty na naszywce? Naszywka ma być kojarzona z eksploracją a nie z rekonstrukcjami. Jakoś poza tym, jeśli kogoś rekonstrukcje zupełnie nie jarają, to i taka naszywka mija się z celem. Projekt moim zdaniem bardzo dobry, motyw wykrywki jest fajny, zamiast broni wrzucić szpadel a po środku zostawić bagnet. Jest wtedy idiał.
Skróty raczej zbędne, bo co ma wspólnego ubranie do kopania po polach i lasach z rekonstrukcjami
?
Skróty raczej zbędne, bo co ma wspólnego ubranie do kopania po polach i lasach z rekonstrukcjami

Dla mnie bomba!
Miniaturkę naszywki można też wrzucić w górny baner forum.
Miniaturkę naszywki można też wrzucić w górny baner forum.