Naszywki
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Re: Naszywki
dobra bo temat schodzi na manowce.
Moja propozycja Felix załóż wątki konkursowe dla gotowych projektów logo graficznego.
Będzie pozycja wyjsciowa
Moja propozycja Felix załóż wątki konkursowe dla gotowych projektów logo graficznego.
Będzie pozycja wyjsciowa
ja też pomysłu nie mam ale już zamawiam 2 sztuki jakie by niebyły
- ela0205
Witam,
kto mógłby powiedzieć jakie szczegóły (motywy ,elementy) mają znaleźć się na naszywce?
Rozumiem,że naszywka stałaby się logo forum więc z kim można uzgodnić szczegóły?
Pozdrawiam.
kto mógłby powiedzieć jakie szczegóły (motywy ,elementy) mają znaleźć się na naszywce?
Rozumiem,że naszywka stałaby się logo forum więc z kim można uzgodnić szczegóły?
Pozdrawiam.
Catadero, koszulka weteranów w moim posiadaniu również
. Felix, dupa / rzyć w troki, a kwestię kryteriów kupna naszywek pozostawiam władzom.
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
- olsztyniak
Ok ktoś musi to opanować
Do końca maja proszę składać propozycje graficzne naszywki --- potem zrobimy sondę i wybierzemy najlepszą.
Na naszywce na pewno musi być nawiązanie do regionu,nazwa i elementy związane z naszym hobby.
Reasumując Panie i Panowie do dzieła.
A kto będzie miał prawo do takiej naszywki? Władze Forum znajdą odpowiednie rozwiązanie, chodź już teraz mogę zapewnić iż na pewno nie wszyscy

Do końca maja proszę składać propozycje graficzne naszywki --- potem zrobimy sondę i wybierzemy najlepszą.
Na naszywce na pewno musi być nawiązanie do regionu,nazwa i elementy związane z naszym hobby.
Reasumując Panie i Panowie do dzieła.

A kto będzie miał prawo do takiej naszywki? Władze Forum znajdą odpowiednie rozwiązanie, chodź już teraz mogę zapewnić iż na pewno nie wszyscy

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
jak dla mnie bardziej przemawia okrąg lub prosta tarcza jako kształt.
Co do symbolu graficznego to albo postać (bo widzę taka moda w naszywkach) lub coś związane z terenem (róża wiatrów,mapa ?)
A może niebanalnie ze zwierzakiem związanym z regionem wilkiem, łosiem , bobrem.
pruskim krukiem itp
w ostateczności profil dzika udostępnię
:)
Co do symbolu graficznego to albo postać (bo widzę taka moda w naszywkach) lub coś związane z terenem (róża wiatrów,mapa ?)
A może niebanalnie ze zwierzakiem związanym z regionem wilkiem, łosiem , bobrem.
pruskim krukiem itp
w ostateczności profil dzika udostępnię

Re: Naszywki Witam moja propozycja
Myślę że ta flaga byla by jak najbardziej ok.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A tak na marginesie na czarym tle można by było dać napis Warmińsko Mazurskie "na górze" dół"Forum Poszukiwaczy. Myślę że fajnie by wyglądało w gotyku pozdrawiam
- olsztyniak
Jak dla mnie super. Prosta bez zbędnych bajerów i prawie wszystko jest. Brakuje tylko adresu http://www.wmfp.pl" onclick="window.open(this.href);return false; Dobre miejsce na adres jest nad mapą Polski.
Proponowałbym jeszcze poruszyć kwestę praw autorskich. Myślę, że te elementy mogą być czyjeś
- olsztyniak
Myślisz zapewne o tym człowieku. Zdjąć mu kapelusz a dać czapkę z daszkiem i będzie innyFELIX pisze:Proponowałbym jeszcze poruszyć kwestę praw autorskich. Myślę, że te elementy mogą być czyjeś

- olsztyniak
Teraz jest ok. Poczekajmy na inne propozycje ale ta jest super.