Naszywki
- olsztyniak
Re: Naszywki
Za swoją naszywkę dałem 16 zł
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jestem na tak, a co do zmiany nazwy strony to chyba zostaniemy przy tej co jest. Temat upadł, a jakiś sensownych propozycji nie było.
- ostrybrzytwa
No dobra czas na projekt 

W tamtym roku przez allegro zamawiałem naszywki 15 szt każda z innym nickiem . Wyszło po 10 zł plus jakiś drobny koszt wysyłki na każdego . Więc to nie są olbrzymie koszty - każdy chyba będzie potrafił zrezygnować z czteropaka na rzecz naszywki . Firma nazywała się chyba AURIGA HAFT
Wczoraj przeglądałem oferty i są po 7 złotych za własny projekt.
Zróbmy tak. Dajmy powiedzmy jakiś dłuższy czas na zaprojektowanie loga, najlepsza propozycja, która wygra, będzie zrealizowana a pomysłodawca ma naszywkę za free
.
Zróbmy tak. Dajmy powiedzmy jakiś dłuższy czas na zaprojektowanie loga, najlepsza propozycja, która wygra, będzie zrealizowana a pomysłodawca ma naszywkę za free

- syriusz13
Napisałem swoje zdanie,a jaka zapadnie decyzja to mnie nie interesuje.FELIX pisze: A tak przy okazji - Syriusz, spójrz na posty Don Jokera - 5 lat na forum, osoba nie z pierwszej łapanki a postów tylko 220. Kolejny argument, że to kryterium nie zdałoby egzaminu
.
Spokojnie, spokojnie, przecież nie miałem na celu cię urazić a jedynie wymienić opinię na ten temat 

Stefan - jestem
za...

syriusz13 pisze:Napisałem swoje zdanie,a jaka zapadnie decyzja to mnie nie interesuje.FELIX pisze: A tak przy okazji - Syriusz, spójrz na posty Don Jokera - 5 lat na forum, osoba nie z pierwszej łapanki a postów tylko 220. Kolejny argument, że to kryterium nie zdałoby egzaminu
.
Ciekawe zdanie, przemyślane?
- syriusz13
Moje ,jak najbardziej,ale nie wiem teraz twoje czy przemyślane,bo co miałoby wnieść?Growler pisze:syriusz13 pisze:Napisałem swoje zdanie,a jaka zapadnie decyzja to mnie nie interesuje.FELIX pisze: A tak przy okazji - Syriusz, spójrz na posty Don Jokera - 5 lat na forum, osoba nie z pierwszej łapanki a postów tylko 220. Kolejny argument, że to kryterium nie zdałoby egzaminu
.
Ciekawe zdanie, przemyślane?
Owszem, to swoisty podziw nad interesującym tokiem myślenia.
Im dłużej będziecie dyskutować tym bardziej temat się rozmyje i spłynie bez efektów. Na PFE podeszliśmy do tego tematu szybko i sprawnie. Są naszywki (rzepa zrobiłem sobie we własnym zakresie), koszulki z kilkoma wzorami (te z żółtym dużym logo tylko dla weteranów), naklejki samoprzylepne, buttony (przypinki), naklejki magnetyczne na samochód. A wszystko dzięki koledze z forum. W odpowiedniej ilości zrobi (prawie) wszystko.
C.
Na warmińską naszywkę także jestem chętny 
C.
Rzucajcie propozycje co powinno się w nim znaleźć. Spróbuje coś zrobić.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2012, 20:46 przez FELIX, łącznie zmieniany 1 raz.
PFE koszulki ma super 

Jestem za cienki bolek, żeby coś zrobić.