Wykrywacz, nowy czy używany?
Wykrywacz, nowy czy używany?
Witam, planuję zakup swojego pierwszego wykrywacza. Mogę mieć Armand Prospector za 450 złotych, nowy 1050. Czy lepiej nabyć nowy Garrett ACE 150? za 616 złotych? Da się to jednoznacznie rozstrzygnąć? Obie opcje maja plusy i minusy. Dziękuję za sugestie.
Re: Wykrywacz, nowy czy używany?
Nie kupuj wykrywaczy (md, cs ,mce , gc) i modeli (1xx0 , 3xx0) są tanie chińskie zabawki. Z tych trzech to zdecydowanie Garrett. Polecam na początek fishera z np z serii 1225x .Nie ma znaczenia na początek nowy czy używany.
A co zamierzasz kopać typową militarkę czy drobnicę ?
IDEALNE PYTANIEBLACK pisze:A co zamierzasz kopać typową militarkę czy drobnicę ?
PANOWIE I PANIE KTÓRZY MACIE ZAMIAR KUPIĆ WYKRYWACZ NAJPIERW ZASTANÓWCIE SIĘ CZEGO BĘDZIECIE SZUKAĆ .
Jeżeli podacie co was interesuje to łatwiej będzie napisać wam kilka modeli wykrywaczy na których skupicie swoją uwagę , poszukacie opisów , zastanowicie się nad zakupem nowego czy używanego .
Ps. Pamiętajcie że teren w którym będziecie szukać ma też ma znaczenie las to nie pole albo łąka.
Interesuje mnie w większej mierze kolorowa drobnica.
Gleby u mnie gleby gliniaste, sporo torfów, piaszczystych prawie nie ma, a do lasu wchodzić będę przeważnie jesienią na grzyby.
Gleby u mnie gleby gliniaste, sporo torfów, piaszczystych prawie nie ma, a do lasu wchodzić będę przeważnie jesienią na grzyby.
Bież ACE 150 nic lepszego nie znajdziesz a zawsze go możesz sprzedać niewiele tracąc na wartości.
Dziękuję Wam za odpowiedzi.
Facet wyjeżdżał do Niemiec na saksy i duuużo opuścił.
Mam więc Armanda Prospectora w bardzo dobrym stanie.
Niwo warmińska, rozmarzaj!
Pozdrawiam
Facet wyjeżdżał do Niemiec na saksy i duuużo opuścił.
Mam więc Armanda Prospectora w bardzo dobrym stanie.
Niwo warmińska, rozmarzaj!

Pozdrawiam

- emarcin
To elegancko 

Wiec ile kosztowało to cacko?
320 z ładowarką do akumulatorów i zestawem starych butelek od piwa, które opchnąłem na allegro.
Gościa wyhaczyłem pod lombardem, więc okazje się zdarzają.
Gościa wyhaczyłem pod lombardem, więc okazje się zdarzają.

To teraz czekamy na foty z pleneru
Grubych fantów i płytkich dołków życze.

Grubych fantów i płytkich dołków życze.
Będą, będą, niech ta zima tylko odpuści.
Tobie również życzę powodzenia.

Tobie również życzę powodzenia.