Do 3 razy sztuka ?
Do 3 razy sztuka ?
Witam (mam nadzieje ze ostatni raz :evil: ). Po ostatnich pracach cyberduska na serwerze, miałem rzucić forum w kąt i sie tego nie tykać, ale ciągnie wilka do lasu
. Aby uniknąć takich nieprzyjemności jak brak postów na forum, będę robił codziennie kopie zapasową forum. Myślę że warto ruszyć jeszcze raz, bo bez forum Stowarzyszenie praktycznie jest anonimowe.

- Książe Warmii
.
witajcie
panowie będzie dobrze ,a jak nie podejmiemy decyzje o zmianie
serwera
panowie będzie dobrze ,a jak nie podejmiemy decyzje o zmianie

Problem polega chyba nie na robieniu zapasowych kopi forum lecz na zaufaniu do mistrzów od tego serwera. Jeżeli to sie bedzie powtarzało to nie wiem czy nie warto pomyśleć o czyms innym. Mimo iż z natury jestem niepoprawnym optymistą , to po ostatniej wpadce forum przeszła mi ochota do tworzenia nowych tematów. Tworas jestem pełen podziwu dla Ciebie że zdobyłeś sie na jeszcze jedna próbę tworzenia na nowo forum. Oby był to ostateczny obraz WMSHK, bo przez takie niechciane wpadki tracimy wiarygodność. Na szczęście dla nas , widzę że ci co mieli zostać - zostali.
Pozdrawiam .
Pozdrawiam .
też się zastanawiałem nad zmianą serwera, bo "mistrzowie" zupełnie mnie ignorują :twisted: ,robie kopie ,bo gdyby (odpukać) znowu coś się stało z forum to mam pliki, które wrzucam na serwer i mamy te posty i userów którzy byli przed upadkiem strony. Ale mam nadzieję, że już nic się takiego nie stanie. Gadałem z Montim z Exploracji i on mówił, że też się zdarzają problemy z serwerem.