Kolego weż ty sobie najpierw na kartce papieru wypunktuj czego oczekujesz od detektora, co jest dla ciebie ważne np waga,wyświetlacz,maskowanie i tak dalej.Lista wykrywaczy się skróci a wtedy poczytaj w necie opinni na ich temat.Jak ci zostaną z trzy modele do wyboru wtedy pytaj.
To nie chodzi o to kolego ze nie czytam bo czytam mam upatrzone dwa modele ale nie mam pojęcia o wykrywkach wiec chce podeprzec sie waszym doświadczeniem chodzi mi o skuteczny sprzęt łatwy w obsłudze profesjonalny i mało awaryjny w cenie od dwóch do czterech tysięcy
Euroinkaso, gdyby odpowiedź na twoje pytanie była tak prosta jak tego oczekujesz, to na rynku istniałby tylko jeden producent oferujący tylko jeden idealny model wykrywacza. Tak samo jest z wędkami, rakietami tenisowymi, kijami golfowymi, czy też samochodami. Każdy oczekuje od wykrywacza trochę czego o innego i każdy ma swojego ulubionego producenta i model. Co z tego, że wydasz 4000 zł na super-hiper-mega wypas, skoro będzie Ci on po prostu np. źle leżał w ręku i chodzenie z nim będzie męczarnią, a nie relaksem. Kto go potem od Ciebie odkupi za taką kasę ? Rozważ na początek kupno czegoś popularnego za rozsądne pieniądze (może być używka) oceń w terenie czego oczekujesz od swojego idealnego wykrywacza w porównaniu do tego, którym będziesz się posługiwać, dowiedz się jakie pytania zadać użytkownikom innych sprzętów i jak interpretować ich odpowiedzi. Jak Ci ten pierwszy zakup przypadnie do gustu to masz kupę kasy w kieszeni, a jak nie to odsprzedasz go za tą samą cenę, za którą go kupiłeś lub z niewielką, nieistotną stratą, za to zdobędziesz wiedzę, której nie kupisz za żadne pieniądze. Nie da się zaproponować Ci najlepszego dla Ciebie wykrywacza - sam musisz wiedzieć, jaki wykrywacz będzie dla Ciebie najlepszy. Gdy już to będziesz wiedział możesz zacząć go szukać.
duch pisze:Euroinkaso, gdyby odpowiedź na twoje pytanie była tak prosta jak tego oczekujesz, to na rynku istniałby tylko jeden producent oferujący tylko jeden idealny model wykrywacza. Tak samo jest z wędkami, rakietami tenisowymi, kijami golfowymi, czy też samochodami. Każdy oczekuje od wykrywacza trochę czego o innego i każdy ma swojego ulubionego producenta i model. Co z tego, że wydasz 4000 zł na super-hiper-mega wypas, skoro będzie Ci on po prostu np. źle leżał w ręku i chodzenie z nim będzie męczarnią, a nie relaksem. Kto go potem od Ciebie odkupi za taką kasę ? Rozważ na początek kupno czegoś popularnego za rozsądne pieniądze (może być używka) oceń w terenie czego oczekujesz od swojego idealnego wykrywacza w porównaniu do tego, którym będziesz się posługiwać, dowiedz się jakie pytania zadać użytkownikom innych sprzętów i jak interpretować ich odpowiedzi. Jak Ci ten pierwszy zakup przypadnie do gustu to masz kupę kasy w kieszeni, a jak nie to odsprzedasz go za tą samą cenę, za którą go kupiłeś lub z niewielką, nieistotną stratą, za to zdobędziesz wiedzę, której nie kupisz za żadne pieniądze. Nie da się zaproponować Ci najlepszego dla Ciebie wykrywacza - sam musisz wiedzieć, jaki wykrywacz będzie dla Ciebie najlepszy. Gdy już to będziesz wiedział możesz zacząć go szukać.
duch pisze:Euroinkaso, gdyby odpowiedź na twoje pytanie była tak prosta jak tego oczekujesz, to na rynku istniałby tylko jeden producent oferujący tylko jeden idealny model wykrywacza. Tak samo jest z wędkami, rakietami tenisowymi, kijami golfowymi, czy też samochodami. Każdy oczekuje od wykrywacza trochę czego o innego i każdy ma swojego ulubionego producenta i model. Co z tego, że wydasz 4000 zł na super-hiper-mega wypas, skoro będzie Ci on po prostu np. źle leżał w ręku i chodzenie z nim będzie męczarnią, a nie relaksem. Kto go potem od Ciebie odkupi za taką kasę ? Rozważ na początek kupno czegoś popularnego za rozsądne pieniądze (może być używka) oceń w terenie czego oczekujesz od swojego idealnego wykrywacza w porównaniu do tego, którym będziesz się posługiwać, dowiedz się jakie pytania zadać użytkownikom innych sprzętów i jak interpretować ich odpowiedzi. Jak Ci ten pierwszy zakup przypadnie do gustu to masz kupę kasy w kieszeni, a jak nie to odsprzedasz go za tą samą cenę, za którą go kupiłeś lub z niewielką, nieistotną stratą, za to zdobędziesz wiedzę, której nie kupisz za żadne pieniądze. Nie da się zaproponować Ci najlepszego dla Ciebie wykrywacza - sam musisz wiedzieć, jaki wykrywacz będzie dla Ciebie najlepszy. Gdy już to będziesz wiedział możesz zacząć go szukać.
Nic dodać, nic ująć
I to jest dopiero wypowiedz w sedno sprawy,szacun duch
w wielu postach doczytałem się wielu niepochlebnych opinni na temat safari,miedzy nim a choćby explorerem jest przepaść,a sovereing gt ?nie zdarzyło mi się coć niepochlebnego wyczytać,możliwe że za mało przeczytałem pzdr.
Uważasz ze w cenie 4 tys zł soverering gt jest najlepszy czy może jest coś fajniejszego i łatwiejszego w obsłudze a zarazem precyzyjnego ? Szokuje za podpowiedz
Euroinkaso pisze:Uważasz ze w cenie 4 tys zł soverering gt jest najlepszy czy może jest coś fajniejszego i łatwiejszego w obsłudze a zarazem precyzyjnego ? Szokuje za podpowiedz
pytanie-odpowiedź,może faktycznie kolega najpierw powinien się zastanowić czego potrzebuje,za jaką kase i co lubi kopać,bo w ten sposób to możma wyczerpać cały arsenał wykrywek,proponuje najpierw sprecyzować sobie po co mi to,poczytać w necie a jak zawęzi się to do pięciu sztuk to można podyskutowac,w przedziale około 4 tysi masz tego nie aż tak wiele,pzdr.