Pomocy!!!

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
syriusz13

Re: Pomocy!!!

Post autor: syriusz13 »

O F75 tez słyszałem dużo pozytywnych rzeczy.Myślę ,że na ten czas kupiłbym właśnie ten sprzęt chyba że Rutus jeszcze czymś błyśnie. :cool:
Aktualna cena Fisher F75 LTD Limited Edition 4 200 zł.
Euroinkaso

Post autor: Euroinkaso »

Czytałem na forum ze fisher f75 ma dużo zakłóceń ale wszyscy chwała z kolei xp Deus ze ponoć jest rewelacyjny .? Co myślicie na ten temat koledzy a może jest jakiś odpowiednik tego duża tyle ze tanszy
Awatar użytkownika
marx

Post autor: marx »

Cześć najpierw bym się zastanowił gdzie będe szukać i czego a pózniej nad sprzętem . A jeżeli chcesz kupic wykrywacz na lata to może pomyśl o Whites Spectra V3I cana ciut większa ale jak poznasz bestie to ponoć rewelka sam sie zastanawiam nad zakupem :D
Awatar użytkownika
pulkownikL

Post autor: pulkownikL »

marx pisze:Cześć najpierw bym się zastanowił gdzie będe szukać i czego a pózniej nad sprzętem . A jeżeli chcesz kupic wykrywacz na lata to może pomyśl o Whites Spectra V3I cana ciut większa ale jak poznasz bestie to ponoć rewelka sam sie zastanawiam nad zakupem :D
tez sie whitesem zarazilem,w puszce drobnych przybywa,na ebay juz od 840euro mozna wyrwac, :D
Awatar użytkownika
marx

Post autor: marx »

pulkownikL pisze:
marx pisze:Cześć najpierw bym się zastanowił gdzie będe szukać i czego a pózniej nad sprzętem . A jeżeli chcesz kupic wykrywacz na lata to może pomyśl o Whites Spectra V3I cana ciut większa ale jak poznasz bestie to ponoć rewelka sam sie zastanawiam nad zakupem :D
tez sie whitesem zarazilem,w puszce drobnych przybywa,na ebay juz od 840euro mozna wyrwac, :D
No niestety w naszym pięknym kraju na wykrywacze ma monopol pewna firma , którą pewnie wszyscy znają. Z powodu braku konkurencji robią co chca.

:D planuje zakup na wiosne :kon: ta bestia nie wzywa :zebek:
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

marx pisze: :D planuje zakup na wiosne :kon: ta bestia nie wzywa :zebek:
Pewien jegomość właśnie spectrę v3 ma na sprzedaż za 3 tysie.Kupuj w zimę nie na wiosnę,albo wogle bo już nie będzie sensu kopać w moim rewirze :lol:
Awatar użytkownika
pulkownikL

cholerka,nie mam jeszcze tyle,ale 3 tysie to prawie sie nie trafia :/
Awatar użytkownika
Kujawiak

Post autor: Kujawiak »

nie ma co się bać droższych sprzętów, dziś telefony mają większy stopień komplikacji, a ludziska jakoś dzwonią :zebek: wszystko jest do ogarnięcia.
uzupełnię propozycje kolegów o http://odkrywca.pl/suvergin-gt-wymiana- ... tml#485542" onclick="window.open(this.href);return false; dobre właściwości detekcyjne, sprawdza się w trudnym terenie, gwoździe i drobny złom będziesz znajdował tylko w sklepie metalowym :D ma swoje plusy i minusy, ogólnie rzecz ujmując sprzęt z charakterem. przy jego nowej cenie lepiej celować w używki.
Euroinkaso

Witam może ktoś miał styczność z xp Deus i co sądzicie na jego temat . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pulkownikL

opinie są jak zwykle podzielone,na Theasurusie temat nawet oklepany,jak zwykle dużo za i przeciw,czyli sygnał czy bezprzewodowy lepszy?,wiadomo ze nie,podzielne źródło zasilania czyli nie tania wymiana aku w cewce,ogólnie takie moje zdanie że sama konstrukcja (weglowa)nie powala a liczy sie elektronika ,jak wiadomo whitesy te z górnej półki to już nie przelewki,kombajny jak się patrzy,dochodzi do tego sprawa ewentualnych napraw gdzie są serwisy,a you tube wiadomo ze nie jest miarodajnym źródlem,resztę dopowiedzą koledzy,na Theasurus 1:0 dla V3 ,pzdr. ;)
Euroinkaso

Dużo czytałem o SoveReing gt co sądzicie o tej wykrywce i czy znacie może jej cenę czy jest prosta w obsludze
Euroinkaso

I jak sie ma soveReing gt do minelab safari który lapszy proszę o szczera odpowiedz dziękuje koledzy
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

Gt dość przyjemne ale jak dla mnie zawsze był kłopot bo elektronika podczepiona od spodu więc szybko zabierała piasek.
Tak to bardzo przyjemny i uniwersalny.
Euroinkaso

A safari
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

ja przesiadłem się z GT na Explorera. Bo to elektonik.
Zablokowany