Osobliwości Święta Niepodległości
-
Osobliwości Święta Niepodległości
Chłopaki z 12-ki piszą, że dziś w Warszawie anarchisty z Giermanii plus nasze lewactwo napadli na ludzi z WAT-u w mundurach napoleońskiej Legii Nadwiślańskiej. Myślę jednak, że me[n]dia będą nas epatować zupełnie innymi "agresjami" - tych mniej przez nie lubianych.
Re: Osobliwości Święta Niepodległości
No faktycznie wykonali taką akcję a później zabarykadowali się w restauracji, ale ich niebiescy wyłapali.
- korvettenkapitan
- Kontakt:
faktycznie mówili w wiadomościach o tym i jakoś odrazu nasunęło mi się, że to napewno watowcy. Szkoda, że nie mieli kulek 

Tak wygląda bohaterstwo wg. lewaków. Spałować kogo się da i schować się do nory.
Ale spokojnie na długo to zapamiętają
he he

http://www.tvn24.pl/-1,1724127,0,1,anty ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- syriusz13
Tak ,napewno zapamiętają jako zajebista zabawa i rozjebka stolicy , pobicie wielu ludzi i spaleniu kilku samochodów.Poza tym 70 tysięcy złotych strat (tak podano ,ale wydaje mi się że coś za mało).BLACK pisze:Ale spokojnie na długo to zapamiętająhe he
Jak narazie trzech dostało wyroki i zapewne nie będzie dużo więcej.Żenada.
Pały po wszystkim nie powinny być czarne tylko czerwone!!!!
- olsztyniak
Szkoda słów. Ale wynika z tego że kto nie jest po stronie prawicy jest faszystą --- więc i ja się do nich zaliczam. 

Powiem tak:
Czekam na odpowiedniego człowieka (ideologia) za którym wyjdę na ulice - wolne wybory mnie rozczarowały.
Adam
Czekam na odpowiedniego człowieka (ideologia) za którym wyjdę na ulice - wolne wybory mnie rozczarowały.

Adam
Oooo, zmieniles poglady?olsztyniak pisze:Szkoda słów. Ale wynika z tego że kto nie jest po stronie prawicy jest faszystą --- więc i ja się do nich zaliczam.

To moze Lukaszenka?U96 pisze:Powiem tak:
Czekam na odpowiedniego człowieka (ideologia) za którym wyjdę na ulice - wolne wybory mnie rozczarowały.![]()
Adam

Stefan, nasze forum jest apolityczne 

- olsztyniak
He he nie potrzebnie wstawilem slowo "nie"asdic321 pisze:Oooo, zmieniles poglady?olsztyniak pisze:Szkoda słów. Ale wynika z tego że kto nie jest po stronie prawicy jest faszystą --- więc i ja się do nich zaliczam.![]()
A tak Bogiem a prawda, faszysci (zwl. NS) to wlasnie LEWICA!
Tak Forum jest apolityczne ---ale nie wytrzymałem

- ostrybrzytwa
Ja się lepiej wypowiadać nie będę
Stefan - jeśli Ty jesteś faszystą - to ja tym bardziej

Stefan - jeśli Ty jesteś faszystą - to ja tym bardziej