Sprawa Panczenki ciąg dalszy po Jonkowie
Moderator: Manufaktura Dzika
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Sprawa Panczenki ciąg dalszy po Jonkowie
http://newsbalt.ru/detail/?ID=1356" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Sprawa Panczenki ciąg dalszy po Jonkowie
Post sie chyba zdublowal!
A swoja droga od 3 do 7 lat za "przemyt" ATRAP broni to na trzezwo nie do uwierzenia!
A swoja droga od 3 do 7 lat za "przemyt" ATRAP broni to na trzezwo nie do uwierzenia!

-
Napisałem do Saszy i Swiety maila. Dziękują za "ciepłe słowa i `poddierżku`" oraz wyrażają wiarę, że prawda ostatecznie zwycięży i finał będzie pomyślny. Tak, tylko czy wtedy będzie im się jeszcze chciało robić rekonstrukcje? Tak upierdala się ludzi i inicjatywy - nie łudźmy się: u nas także!
Hmmm pamiętam akcje z Praga V3S - JASZCZURKA gdzieś po Jonkowem - chłopaki się wygłupili i pokryli koszty ekspertyz plus przeprosiny. Kwestia prawnika.
Co do Panczenki to państwowe "firmy" mieszają - to moje zdanie. Jeśli wyjdzie obronna ręką to i tak będzie miał ekstra kontrole na granicy. A jak się szuka to zawsze się znajdzie, kwestia art.
Adam
Co do Panczenki to państwowe "firmy" mieszają - to moje zdanie. Jeśli wyjdzie obronna ręką to i tak będzie miał ekstra kontrole na granicy. A jak się szuka to zawsze się znajdzie, kwestia art.
Adam
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
z ziołowej doliny jaszczurka