Dziękuję wszystkim za udział i czekam na maile z danymi do umów o dzieło.
Teraz czeka mnie sprawozdanie merytoryczne do urzędów
Super, że udało się "wskrzesić imprezę".
Na nasze 10 osób (bo Jacek jegier wpisany został do 21. FB von Stutterheim, wraz z Jankiem, Alicją, Kodim i Michałem) biorę ja. Dane posłać na lepige... czy na PW tutaj?
Jak zwykle z opóźnieniem ale wrzucam foty. https://picasaweb.google.com/GOKJonkowo ... na1813Roku. Trochę tego niewiele ale coś się markietanki nam spłoszyły i bały wychodzić dalej w pole (trza im więcej wody ognistej zapodać na przyszłość).
Dzięki wszystkim za świetną zabawę. Myślę, że w przyszłym roku również się spotkamy na Modlinie.
Pozdro dla wszystkich.
Pytaliście o koleżkę w bermycy i czerwonym mundurze. Takie nosili m.in. saperzy pułkowi w Legii Nadwiślańskiej.
W wiadomej sprawie zapowiedziane dwa tygodnie miną w ten weekend. Czekam na sygnał.
W związku z błędem na fakturze przy nr NIP (jedna "3" więcej się wcisnęła) nastąpiły opóźnienia z wypłatą żołdu za Modlin. Dzisiaj wreszcie mi się udało dodzwonić do urzędu marszałkowskiego, bo osoby pilotujące tą imprezę "zniknęły" na urlopach. Jak zwykle wtedy, kiedy są potrzebni, no i szkoda, że nikt nie raczył poinfiormowac o błędzie. Kasa jest gotowa do przesłania,ale oczekujemy na notę korygującą, którą następnie nalezy odesłać do urzędu. Wtedy dopiero popłynie kasa. Ostatni raz poszedłemna taki układ, ze kasa dla uczestników spływa po imprezie, oczy mi tak już świeca, niczym łuk świetlny przy spawaniu. Za obsówe najmocniej Was przepraszam.