Lubuskie wita :)
- rajtekzks
Lubuskie wita :)
Jak widzę i podejrzewam jestem tu "rodzynkiem"z Lubuskiego.Dokładniej z okolic Gorzowa Wlkp.Ale podoba mi się tu i zamierzam częściej gościć.
Interesuje mnie wszystko co związane jest z III Rzeszą.Szczególnie interesują mnie odznaki okolicznościowe III Rzeszy.A także odznaczenia czy klamry z tego okresu i orzełki.Druga mą pasją jest numizmatyka a szczególnie szeroko pojęte mennictwo pruskie -szczególnie brandenburskie- oraz niemieckie do 1945 roku,a także Polska królewska czy księstwa niemieckie i monety carskiej Rosji.Uwielbiam także flaszki niemieckie po piwach i wodach mineralnych i guziki z orzełkami pruskimi. Nooooo i wszystko co związane z mą miejscowością Lubniewice (niem. Königswalde) – miasto w woj. lubuskim,w powiecie sulęcińskim czyli....
Śmieciarz historyczny:)
Pozdrawiam !
Interesuje mnie wszystko co związane jest z III Rzeszą.Szczególnie interesują mnie odznaki okolicznościowe III Rzeszy.A także odznaczenia czy klamry z tego okresu i orzełki.Druga mą pasją jest numizmatyka a szczególnie szeroko pojęte mennictwo pruskie -szczególnie brandenburskie- oraz niemieckie do 1945 roku,a także Polska królewska czy księstwa niemieckie i monety carskiej Rosji.Uwielbiam także flaszki niemieckie po piwach i wodach mineralnych i guziki z orzełkami pruskimi. Nooooo i wszystko co związane z mą miejscowością Lubniewice (niem. Königswalde) – miasto w woj. lubuskim,w powiecie sulęcińskim czyli....
Śmieciarz historyczny:)
Pozdrawiam !
- syriusz13
Re: Lubuskie wita :)
Witam serdecznie.Zadziwię cie ale nie jesteś rodzynkiem z lubuskiego.
Powitać !!! 

- rajtekzks
syriusz13 pisze:Witam serdecznie.Zadziwię cie ale nie jesteś rodzynkiem z lubuskiego.
No to się zdziwiłem

Witaj 

- ostrybrzytwa
witaj
siemanko 

cześć 

Pozdrowienia z Nowej Soli!!Jak widzisz nie jesteś sam
Byłem kilka razy w Lubniewicach nad jeziorem - piękny zakątek województwa.

- rajtekzks
Dziękuję Panowie za miłe przyjęcie:)
Witaj.