Coś Na Początek - Proszę o Poradę
Coś Na Początek - Proszę o Poradę
No więc zaczołem chodzić z doświadczonym kolegą w teren i bardzo mi się spodobało , na początek mam odłożone 400-500 no maksymalnie 600 zl na nową wykrywkę . Co polecacie jak na początek ? Pozdrawiam
- olsztyniak
Re: Coś Na Początek - Proszę o Poradę
Za te pieniadze Garrett 150
- chomik (masteo)
Jak olsztyniak napisał wyżej ACE 150,za te pieniądze nic lepszego nowego nie znajdziesz.
I żeby ci nie wpadło do głowy
kupowanie czegoś co na początku w nazwie ma CS ,MD MDE,M31 itp.
I żeby ci nie wpadło do głowy

- pulkownikL
albo 250 tka z drugiej ręki,choć po krótkim czasie bez pinpointu też idzie żyć,w tym przedziale nikt rozsądny nie poradzi ci nic innego, i jak kolega wcześniej napisał nie daj boże jakiegoś wynalazku,pozdrawiam
Można też rutusa proximę upolować na allegro za niewiele więcej. Ja chodziłem z md i też coś można znaleźć, ale od rycia odciski, a szukania fanta po wykopaniu metr kwadratowy ziemi przesiany. 

Bez niego teżJa chodziłem z md i też coś można znaleźć

- chomik (masteo)
No nie powiedział bymkatia pisze:Można też rutusa proximę upolować na allegro za niewiele więcej.

Zależy tez co znaczy (niewiele więcej)
miesiąc czy dwa temu widziałem za 700zł szt, a drugi w tym samym czasie za 800 teraz jest za bodaj 630, ale jeszcze dwa dni aukcji.... sezon trochę goni cenę do góry.Zimą znajomy sprzedał co prawda za 1000.
- pulkownikL
wszystko zależy od momentu,ja ace 250 puściłem za 400 w full opcji,podświetlenie wyświetlacza,regulacja głośności,czasem poczekać warto,sezon w pełni więc lekko nie będzie,ja poluję na spectrę i spokojnie można powiedzieć że nawet jeszcze na gwarancji za pół ceny idzie wyrwać,grzebać w necie musisz do bólu,i w końcu się trafi chwilowy pasjonat któremu już się odechciało bo liczył chyba na złote sztabki,życzę powodzenia ,dobrej okazji i trafnego wyboru
No , podziękował bardzo
szukać i jeszcze raz szukać