Prośba o pomoc...
Prośba o pomoc...
Witam.
Koleżanka z pracy zgubiła klucze w trawie. Po długich poszukiwaniach niestety nie udało się jej kluczy znaleść. I tu prośba do kolegów z Olsztyna. Czy ktoś podjąłby się zadania poszukania kluczy wykrywaczem? Miejscowość: Olsztyn. Gdyby ktoś z szanownych kolegów podjął się tego zadania to podam pozostałe namiary.
Pozdrawiam
Baggy
Koleżanka z pracy zgubiła klucze w trawie. Po długich poszukiwaniach niestety nie udało się jej kluczy znaleść. I tu prośba do kolegów z Olsztyna. Czy ktoś podjąłby się zadania poszukania kluczy wykrywaczem? Miejscowość: Olsztyn. Gdyby ktoś z szanownych kolegów podjął się tego zadania to podam pozostałe namiary.
Pozdrawiam
Baggy
-
Re: Prośba o pomoc...
jutro albo pojutrze mógłbym wyskrobać troche czasu,:) a wysoka ta trawa.??
Podam namiar to osoba zainteresowana powie więcej w tym temacie. Dzięki za odzew.
XXX-XXX-XXX Kasia
Pozdrawiam
XXX-XXX-XXX Kasia
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 cze 2011, 19:53 przez B@ggy, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam jutro czas i mogę się podjąć zadania . tylko gdzie i o której.
Z tego co wiem to Maciek podjął się zadania ale dzięki za zainteresowanie Balas. Jak coś to dam znać. Pozdrawiam.
- leszek_smialy
- Kontakt:
Dajcie znać jak efekty kluczobrania 

-
Niestety mimo wielkich chęci nie udało się znaleść zguby 

- olsztyniak
A czy w ogóle je tam zgubiła?
Mój sposób na klucze w trawie.
Wykrywka - jeśli jest sygnał sprawdzam magnesem, jak się czepnie to ok, jeśli nie to znaczy, że jest w ziemi i idę dalej.
Wczoraj udało mi się znaleźć kilka śrub od kosiarki, które odpadły od kółka. Skuteczność 100%. Bez magnes byłbym bez szans w gęstej, choć krótkiej trawie.
Wykrywka - jeśli jest sygnał sprawdzam magnesem, jak się czepnie to ok, jeśli nie to znaczy, że jest w ziemi i idę dalej.
Wczoraj udało mi się znaleźć kilka śrub od kosiarki, które odpadły od kółka. Skuteczność 100%. Bez magnes byłbym bez szans w gęstej, choć krótkiej trawie.