Galeria zdjęć Olsztynek 2011
Moderator: Manufaktura Dzika
-
Re: Galeria zdjęć Olsztynek 2011
Jak zwykle pochwała dla Fotografa (i Kwiata) za kolejną galerię zdjęć. Zgodnie z jedynie słuszną koncepcją w galeriach zamieszczane są zdjęcia IMPREZY, nie seria portretów. Konwencja "Straży nocnej" Rembrandta. Mamy więc trochę naszych mordeczek zawsze milusich, jednak głównie grupowe sceny rodzajowe, plenery i wnętrza. Brawo!
Moim zdaniem tak powinno być. Pokazać mordki, miejsce pobytu jak i inne wojska 

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
bardzo fajny mix
-
Tylko tych wnętrz z kilku ostatnich zdjęć jakoś nie pamiętam... 

Chciałbym zdementować pojawiające się pogłoski jakobym to ja obciągał w ramach zadanej pokuty. To kolejny po mnie grzesznik. 

niech to będzie słodką ..... tajemnicą tych co widzieli i się nie załapali a grzesznik wie
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
sprzątałem pocztę
i wklejam zaległe\
Szanowni Państwo,
serdecznie dziękuję za udział w imprezie. Mam nadzieję, że mimo nieszczególnej pogody miło spędzili Państwo u nas czas. Szczególne podziękowania dla Pułku Muszkieterów Wileńskich za pyszną zupę
, dziękuję także grupom P. Olczaka i P. Suchockiego za świetną inscenizację, Wojskom Napoleońskim za spektakularne huczenie armatami (za każdym razem miałam zawał - niezapomniane przeżycie;)), harcerzom za pokaz filmu - super, że turyści mogli zobaczyć skansen nie tylko na żywo, ale także w biektywie Waszej kamery. Grupie ASG dziękuję za wszystko co Was odróżniało od grup historycznych, a Drużynie Wojów Bolesławowych dziękuję za reprezentowanie mojej ulubionej epoki. Wszystkim grupom dziekuję za profesjonalizm oraz za wyczerpujące odpowiedzi na pytania turystów i moje - macie naprawdę ogromną wiedzę na temat epok, które odtwarzacie oraz sprzętu, który używacie - to lubię!
)
Pozdrawiam
Monika Sabljak
asystent muzealny
Muzeum Budownictwa Ludowego - Park Etnograficzny w Olsztynku
i wklejam zaległe\
Szanowni Państwo,
serdecznie dziękuję za udział w imprezie. Mam nadzieję, że mimo nieszczególnej pogody miło spędzili Państwo u nas czas. Szczególne podziękowania dla Pułku Muszkieterów Wileńskich za pyszną zupę

Pozdrawiam
Monika Sabljak
asystent muzealny
Muzeum Budownictwa Ludowego - Park Etnograficzny w Olsztynku
-
I tak byśmy tam wracali!
Ale miło.