NOWA WYKRYWKA NOWE PYTANIA
-
NOWA WYKRYWKA NOWE PYTANIA
WITAM ostatnio stalem sie posiadaczem F 75 I jestem ciekaw czy ktos z szanownego grona juz z nia latal jakis okres i ma cos wiecej do powiedzenia z praktycznego punktu widzenia.moze jakies najbardziej uniwersalne ustawienia na monetki i drobnice,Z gory dziekuje za wszelkie uwagi i sugestie zwiazane z tematem POZDRAWIAM GALIENUS
Re: NOWA WYKRYWKA NOWE PYTANIA
Kolega Hanzo ma, a kolega Zdzichu miał - jak latałem kilkanaście godzin z pożyczonym więc ciężko mi o jako tako fachową opinię...
Pierwsze wrażenie delikatny, drugie dość czuły, trzecie lekki....
W razie potrzeby pisz do w/w kolegów na PW
pozdr.warwick
Pierwsze wrażenie delikatny, drugie dość czuły, trzecie lekki....
W razie potrzeby pisz do w/w kolegów na PW
pozdr.warwick
-
Dzieki WARWICK za szybka odpowiedz,a czemu na pw,,a nie na forum moze wasze spostrzezenia i opinie pomoga nie tylko mnie ale bardziel licznemu gronu uzytkownikow F 75 ,POZDRAWIAM GALIENUS 

Bo na PW szybciej kogoś złapiesz, ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś pisał w Swoim poście - będzie na przyszłośćGALIENUS pisze:Dzieki WARWICK za szybka odpowiedz,a czemu na pw,,a nie na forum moze wasze spostrzezenia i opinie pomoga nie tylko mnie ale bardziel licznemu gronu uzytkownikow F 75 ,POZDRAWIAM GALIENUS
pozdr.warwick
-
Wielki dzieki WARWICK i wszystko jasne POZDRAWIAM GALIENUS
Rzekłbym, że F75 to dość profesjonalny sprzęt i szukanie ustawień uniwersalnych to raczej niepełne wykorzystywanie sprzętu
.
Życzę powodzenia!

Życzę powodzenia!
-
Dieki FELIX wiem jest troche skomplikowana,,,moze nie skomplikowana ale z duza mozliwoscia ustawien pozdrawiam GALIENUS