Fisher F2 , Tesoro Silver uMAX czy Garrett 250 ?
Fisher F2 , Tesoro Silver uMAX czy Garrett 250 ?
Tak jak w temacie który z tych jest można powiedzieć jest "najlepszy" . Proszę o wasze opinie.
Re: Fisher F2 , Tesoro Silver uMAX czy Garrett 250 ?
Każdy z nich ma plusy i minusy - np. Fischer F 2 jest bardzo dobry - ma precyzyjną identyfikację fantów ale cholernie baterio żerny 
ACE 250 jest z kolei nie za głęboki ale bdb na drobnicę.
No a tesoro - to nie moja bajka - niech wypowiedzą się inni
Pozdro !

ACE 250 jest z kolei nie za głęboki ale bdb na drobnicę.
No a tesoro - to nie moja bajka - niech wypowiedzą się inni
Pozdro !

Dzięki , czekam na więcej info.
- leszek_smialy
- Kontakt:
Ja w Minelab Musketeer Advantage zamieniłem baterie na akumulator żelowy 3,3 Ah
może i w Fischer F 2 taki zabieg zdał by egzamin.

w F2 jedna bateria zasila elektronikę a druga tor audio i głośnik i ta od głośnika leci szybko szczególnie jak chodzisz bez słuchawek
Rada:
- używaj dobrych baterii lub kup dobre akumulatory 9v - aku droga sprawa ale zwraca się dość szybko, wiem z autopsji
- w razie rozładowania baterii zamień je miejscami to jeszcze trochę pochodziśz
- używaj słuchawek
pozdr.Piotr
Rada:
- używaj dobrych baterii lub kup dobre akumulatory 9v - aku droga sprawa ale zwraca się dość szybko, wiem z autopsji
- w razie rozładowania baterii zamień je miejscami to jeszcze trochę pochodziśz
- używaj słuchawek
pozdr.Piotr
Tzn. F2 ma dobra wykrywalność militarii ?
- wojtes1200
jest na pewno czuły a zatem bateriożerny.Sawik pisze:Tzn. F2 ma dobra wykrywalność militarii ?

wojtes1200 pisze:jest na pewno czuły a zatem bateriożerny.Sawik pisze:Tzn. F2 ma dobra wykrywalność militarii ?
a to ciekawe

mógłbyś się rozwinąć w tej tezie ???
pozdr.warwick
P.S. Do militarki dobry jest HS3 - sprzęty które wypisałeś są generalnie na kolorową drobnicę, co nie znaczy oczywiście że nie trafisz nimi militarki
Ja mam tesoraka od kilku można powiedzieć lat, jestem bardzo zadowolony -jakbym miał wybierać po raz drugi to znasz moja odpowiedź 

Ja wczoraj zaliczyłem swój ostatni wypad Garrettem. Moim zdaniem sprzęt bardzo dobry za taką cenę, wyciągnąłem nim na prawdę sporo, jestem z niego zadowolony. W chwili obecnej przed Tesoro wzbraniam się ze względu na brak wyświetlacza.
Witam podepnę się pod temat-aktualnie śmigam z hs3 czyli popularnym smętkiem,ale myślę o zmianie wykrywacza na tesoro cortes.I teraz moje pytanie ,czy taka zmiana jest opłacalna ,kupa kasy za wykrywkę a ja nadal chcę kopać militarkę chodź monetki zaczeły mnie interesować i mam dylemat co kupić bo smętka chcę sprzedać.
Na militarkę to chyba ciężko będzie coś lepszego niż smętek znaleźć.
Tesoraki bardziej na drobnicę niż militaria. Zostaw smętka i kup Cibolę na drobnicę.
Tesoraki bardziej na drobnicę niż militaria. Zostaw smętka i kup Cibolę na drobnicę.
Smętek bardzo czasami poszukiwany wykrywacz mam wielu znajomych co chodzi na tesorakach i innych "lepszych" wykrywaczach a wiele razy by mi się przydał właśnie Smętek
tak więc zostaw sobie go i dokup inny na pewno ci się przyda 

Dzięki i tak chyba zrobię bo szkoda pozbywać się smętka. 

Witam nie jest tak źle ostatnio smętkiem wyjełem srebrne 200 marek tak wiec na monety od biedy się nada.