Czas na zmiany :).
Re: Czas na zmiany :).
Co z Omegą 8000?
- wojtes1200
nie wiem jak omega ale delta jest super,chyba nigdy go nie wymienie na inny wykrywacz.FELIX pisze:Co z Omegą 8000?

Właśnie wyczytałem, że różnice między Cibolą a Vaquero na standardowej cewce są praktycznie niezauważalne, czy mógłby ktoś zweryfikować tą informację?
Xterra705 nie lubi małej militarki typu ręczniaki itp. i zapewne bagnet stalowy ominie jeśli maszerujemy w trybie z dyskryminacją żelaza stopień 1 (standardowe poszukiwania ). Wielką lochą na dużej głębokości nie pogardzi i pięknie wskaże w przeciwieństwie do Omegi 8000 i Whites classic SL . Drobnica kolorowa się nie schowa nawet przy standardowej cewce DD 10" 7,5kHz. Natomiast Omega potrafiła ominąć mosiądz wielkości kratki w zeszycie .
Teresa warta swojej ceny jeśli lubisz kolorową drobnicę , kolorowa militarke i głębokie większe zakopy . Na pola polecał bym dodatkową cewkę DD 10" 18 kHz .Z takim zestawem spokojnie można konkurować z najlepszymi , dużo droższymi detektorami
Teresa warta swojej ceny jeśli lubisz kolorową drobnicę , kolorowa militarke i głębokie większe zakopy . Na pola polecał bym dodatkową cewkę DD 10" 18 kHz .Z takim zestawem spokojnie można konkurować z najlepszymi , dużo droższymi detektorami

Czy ktoś z was chodził z Tesoro Tejonem?
Słyszałem tylko że jest chwalony prze użytkowników
Licytujemy 

Tejon jest dobry ale ma brak wyświetlacza co go ostro dyskryminuję .FELIX pisze:Czy ktoś z was chodził z Tesoro Tejonem?
A myślałeś o DE LEON -ma wyświetlacz , kumpel z nim chodzi to szybko podejmuje decyzje o kopaniu

No od biedy przeboleję ten brak wyświetlacza, DeLeon wydaje się spoko, ale na nowy mnie nie stać a używek nie ma aktualnie na rynku.