Witam szanownych Kolegów
W związku z tym, że wysłałem swój wykrywacz do serwisu do Pruszkowa i gdzieś się po drodze zawieruszył i nie wróci do mnie do świąt (a jeśli wróci to z winy firmy Pocztex nienaprawiony), mam serdeczną prośbę do wszystkich dysponujących w miarę przyzwoitym sprzętem o jego odpłatne wypożyczenie. Jeśli ktoś będzie chciał dodatkowo kaucji zwrotnej - oczywiście ją dostanie. Może któryś z Was nie będzie potrzebował wykrywacza w terminie 24.04-01.05? Ewentualnie mógłbym go zwrócić 29.04 po południu.
Sprawa jest dla mnie naprawdę ważna bo to dawno umówiony wyjazd, który ze względu na niedługie narodziny syna będzie moim ostatnim w najbliższych latach.
Oczywiście zastanawiam się nad kupnem na ten okres innego sprzętu ale rozsądniejsze będzie wypożyczenie.
Preferuję Teknetics i X-terry ale w mojej sytuacji nie będę wybrzydzał. Jestem w stanie odebrać sprzęt na terenie woj. warm-maz., podlaskiego i mazowieckiego.
Liczę na pomoc Kolegów
jaro1979@o2.pl, tel. 502 032 672
Prośba o pilne wypożyczenie wykrywacza
Re: Prośba o pilne wypożyczenie wykrywacza
http://allegro.pl/wypozycze-wykrywacz-m ... 23390.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki Black, mam też namiar na Tekneticsa Omegę 8000, również z W-wy. Jeśli nie znajdzie się nic bliżej, pojadę po nią.
A w Olsztynie porzycza ktoś może. Choć na jeden dzień?
Witam,
Jeśli interesuje Cię Minelab Quattro z sondą 10" lub z sondą 10" na 14" Detech to mogę wypożyczyć
Pisz na PW
pozdr.warwick
Jeśli interesuje Cię Minelab Quattro z sondą 10" lub z sondą 10" na 14" Detech to mogę wypożyczyć
Pisz na PW
pozdr.warwick
Moja prośba jest już nieaktualna; serwis na literę "T" z Pruszkowa spisał się na medal - dziś rano wysłano do mnie naprawiony wykrywacz, w dodatku jako rekompensatę za opóźnienie (mimo, że z winy Pocztexu a nie serwisu) dostałem osłonę cewki gratis.
Dzięki wszystkim za pomoc i życzę każdemu takich doświadczeń z serwisami
Dzięki wszystkim za pomoc i życzę każdemu takich doświadczeń z serwisami