Witam
panowie mam pytanie czy ktoś z was posiada omege 8000 i cewkę tornado ukraińskiego producenta , jak ta cewka się spisuje w porównaniu do cewki dd tekneticsa .proszę o opinie posiadaczy owego zestawu
cewka
Re: cewka
Swego czasu też interesowałem się tym zagadnieniem i poprzez Google na innych forach znalazłem sporo informacji, które zaspokoiły moją ciekawość. Cewki te tak jak wszelkie "cuda" mają swoich zwolenników, są też osoby, które starają się nie ulegać ogólnemu entuzjazmowi i podchodzą do tematu rzetelnie. Reasumując - cudów nie ma i praw fizyki się nie zmieni. Jeśli nawet nawet jest jakiś zysk w głębokości, to odbywa się on kosztem precyzji i stabilności. Na podstawie zdobytych informacji temat sobie odpuściłem, bo uznałem, że nie jest wart pieniędzy i zachodu, przy tak kontrowersyjnych opiniach.
Re: cewka
Dokładnie Balas też przez chwilę zastanawiałem się nad tą cewką, ale czytając opinie w zupełności wystarczy mi cewka DD .Zastanawiałem się też nad snajperką od nich ale na szczęście jest już dostępna oryginalna u nas w kraju.