Pozdrawiam!!!
Moze ktos posiada mapke Messtischblatt 1789 Grunewalde????
Moze ktos posiada mapke Messtischblatt 1789 Grunewalde????
Potrzebuje tylko maly wycinek tej mapy. Chodzi mi dokladnie o las na polnoc od Piast Malych. Jesli ktos posiada ten arkusz bylbym zobowiazany za udostepnienie tego fragmentu.
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
I tak chyba zrobie. Jakos w zeszlym roku zamowilem sobie arkusz 1788 Landsberg i musze przyznac ze jest calkiem dobrej jakosci, tylko szkoda ze nie w kolorze...
A moze ktos z Was juz gdzies spotkal sie z podobnym miejscem o nazwie Jagerhof??? Nie wiem czy mam to tlumaczyc jako jakas osade/wioske lub moze hotel mysliwski i jakich fantow sie tam spodziewac.

A moze ktos z Was juz gdzies spotkal sie z podobnym miejscem o nazwie Jagerhof??? Nie wiem czy mam to tlumaczyc jako jakas osade/wioske lub moze hotel mysliwski i jakich fantow sie tam spodziewac.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Dzieki Gewer!!! Twoja mapka jest lepszej jakosci, jednak Jagerhof juz na niej nie wystepuje. :twisted:
Mam inna 25ke bardzo slabej jakosci gdzie jeszcze ta nazwa wystepuje i zaznaczone sa jakies zabudowania w tamtym miejscu...

Jednak mysle ze nie bedzie juz wielkim problemem znalezc to miejsce. Dziekuje Wam wszystkim!!!
Mam inna 25ke bardzo slabej jakosci gdzie jeszcze ta nazwa wystepuje i zaznaczone sa jakies zabudowania w tamtym miejscu...

Jednak mysle ze nie bedzie juz wielkim problemem znalezc to miejsce. Dziekuje Wam wszystkim!!!
- Manufaktura Dzika
- Kontakt: