Fotki z pleneru
Re: Fotki z pleneru
Fajna fotogaleria!
Mam pytanie - gdzie zlokalizowana jest łącznica (betonowa budka) z przedostatniego zdjęcia?
pozdrawiam
Mam pytanie - gdzie zlokalizowana jest łącznica (betonowa budka) z przedostatniego zdjęcia?
pozdrawiam
Zawsze myślałem że te łącznice występowały tylko na terenach o znaczeniu militarnym, na takich jak poligon Stablack gdzie jest ich kilkanaście, ale kilka lat temu natknąłem się na taką przy spalonce pod Nerwikami.pucior pisze:Mam pytanie - gdzie zlokalizowana jest łącznica (betonowa budka) z przedostatniego zdjęcia?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na calej linii Trojkata Lidzbarskiego to dosc popularny obiekt, Nerwiki tez sie znalazly w jego zasiegu 

Jedna jest w lesie między byłym majątkiem Osewo a Sterławki Wielkie
Druga w lesie między Martianami a Salpikiem
Wszystko w granicach ok dwudziestu km od Kętrzyna

Druga w lesie między Martianami a Salpikiem
Wszystko w granicach ok dwudziestu km od Kętrzyna

Felek - dziękuję za namiary:)

Dokładnie z tym mamy doczynienia - jest to pozostałość po Gizyckiej Pozycji PolowejDAMIAN pisze:Zawsze myślałem że te łącznice występowały tylko na terenach o znaczeniu militarnym, na takich jak poligon Stablack gdzie jest ich kilkanaście, ale kilka lat temu natknąłem się na taką przy spalonce pod Nerwikami.pucior pisze:Mam pytanie - gdzie zlokalizowana jest łącznica (betonowa budka) z przedostatniego zdjęcia?

Proszę bardzo.

Witam kolego Felek - spotykamy się i tutaj 
Widzę , że w końcu odnalazłeś odpowiednie miejsce dla swojej Twórczości i mam nadzieję , że dział Galerie na Naszym forum będzie regularnie przez Ciebie zasypywany ciekawymi fotkami
Tak trzymaj kolego

Widzę , że w końcu odnalazłeś odpowiednie miejsce dla swojej Twórczości i mam nadzieję , że dział Galerie na Naszym forum będzie regularnie przez Ciebie zasypywany ciekawymi fotkami
Tak trzymaj kolego

Dziękuję

Takich łacznic jest ponad 10sztuk w okolicach Wojciech oto jedna z nich pozdrawiam
I nastepna
Super fotki,pozazdrościć talentu. 

- chomik (masteo)
Piękne poroże felku, swego czasu szukałem ich głównie w rejonie Tołkin niestety ostatnimi czasy coraz rzadziej można je znależć.
Fotki jak zwykle pierwsza klasa.
Pozdrawiam chomik (masteo)
Fotki jak zwykle pierwsza klasa.
Pozdrawiam chomik (masteo)
Znalezione w rejonie Pasterzewa.

Obrączka orła bielika.

Obrączka orła bielika.