Witam!
Zakładam ten temat, ponieważ w internecie jest o tym detektorze naprawdę niewiele informacji, a jeżeli jakieś już są, to w większej mierze za sprawą producenta. Wykrywka jest na naszym rynku już 3 lata jednak opinii o niej jest jak na lekarstwo. Dlatego zwracam się z prośbą do Was! Może mieliście już do czynienia z tym detektorem? Jeżeli tak, to z chęcią wysłucham Waszych opinii i doświadczeń, tych mniej lub bardziej pozytywnych. Chętnie wysłucham również tych, którzy z powyższą wykrywką nie mieli nigdy do czynienia, a mają coś ciekawego na ten temat do powiedzenia. Widziałem co prawda testy Anticusa na znanym forum "Odkryw...", jednak odbyły się one dosyć dawno i były przeprowadzane ze sprzętami nawet 2-krotnie droższymi i bardziej zaawansowanymi. I ostatnie pytanie: Jak Anticus wypada Waszym zdaniem z ACE 150\250? Czy może być dla tych sprzętów godnym konkurentem? Pozdrawiam i czekam na Wasze wypowiedzi!
Armand Anticus
Re: Armand Anticus
To że nie możesz znaleźć nic o Anticusie mówi samo za siebie, nikt nie chce tego używać, zresztą i inne sprzęty tej firmy nie mają dobrej opinii. Jak masz te 600zł aby wydać na Anticusa, to polecam jak najbardziej nówkę ACE 150 lub używkę 250, sprzęty sprawdzone i koszą monetki aż miło, z sentymentem wracam do czasów kiedy używałem 150tki.
Hmmm... Z jednej strony masz rację. Armand już dawno wyrobił o sobie dosyć negatywną opinię. Głównie poprzez swoje wyroby z dawniejszych czasów (chociażby wczesne wersje prospectora). Lecz teraz jak tak przypatruję się jego sprzętom, to budzą się we mnie różne uczucia. Ani pozytywne ani negatywne. W końcu wyszły nowsze detektory np: dwie wersje dominatora oraz prospector 2... Czy są dobre, czas pokaże. W każdym razie mam nadzieję, że lepsze niż poprzednie. W temacie wykrywek nie siedzę od wczoraj i przeważnie potrafię dobrać sprzęt odpowiedni w swojej klasie cenowej. O Armanda zapytałem z ciekawości (być może nawet troszkę z chęci kupna), ale jak to mówią człowiek uczy się przez całe życie, a ja po prostu lubię słuchać ludzi bardziej doświadczonych ode mnie, dlatego zapraszam do dyskusji
. Chciałbym zebrać jak najwięcej informacji o tym Anticusie.
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
Ja bym nie zaryzykował. Popatrz na Dominatora, u producenta kosztuje prawie 2000zł, a teraz jest na allegro Dominator 2 za 999zł i nikt go nie chce. Ja nie mówię że to złe sprzęty, ale za te pieniądze na pewno można kupić lepsze, sprawdzone.