LIDZBARK/DWÓRZNO 1807/2011
Moderator: Manufaktura Dzika
- korvettenkapitan
- Kontakt:
Re: LIDZBARK/DWÓRZNO 1807/2011
dziekuję za wszystko wszystkim. Taaaakaaaa impreza!!! Zostaje do środy!!! 

Kiedyś zastanawiałem się o co chodzi z tym cukrzeniem po imprezie na forum,
już wszystko rozumiem,tak musi być.... Miły klimat ,wspaniałe konwersacje. Podziękowania w imieniu 6 roty.Plecy bolą ale było warto.

http://bbartlomiej.fotosik.pl/albumy/814339.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie zabraknie ci niczego,
na imprezie Wileńskiego
do następnego!
na imprezie Wileńskiego

do następnego!
Ja na wieczornej imprezie niestety nie zostałem, za co napoleońskie duchy ukarały mnie koniecznością łykania antybiotyków i zwolnieniem lekarskim. 

Fajno było, jak zwykle. Dzięki wielkie!
Mimo kiepskiej pogody daliśmy radę i się świetnie bawiliśmy.
Mimo kiepskiej pogody daliśmy radę i się świetnie bawiliśmy.
Wielkie podziękowania za mile spędzony czas, jak zwykle pyszne jadło, a pogoda była dobra, bo dalo radę strzelać
Andrzeju, wielkie podziękowania za LWPowskie prezenty

Andrzeju, wielkie podziękowania za LWPowskie prezenty

-
Masz rację, tak już musi być. Bo czymże jeśli nie "cukrzeniem" możemy podziękować Koleżankom i Kolegom odpowiedzialnym za przygotowanie materialnej PODSTAWY imprezy?borzyn pisze:Kiedyś zastanawiałem się o co chodzi z tym cukrzeniem po imprezie na forum,już wszystko rozumiem,tak musi być.... Miły klimat ,wspaniałe konwersacje. Podziękowania w imieniu 6 roty.Plecy bolą ale było warto.
-
Słusznie. Wszakże seks chyba mnie podczas tych wspólnie spędzonych dób ominął (albo nie jestem tego faktu świadomKodi pisze:Nie zabraknie ci niczego,
na imprezie Wileńskiego![]()
do następnego!

Dołączam się do podziękowań,
czekam na zdjęcia i następne takie "górskie ekspedycje"

Kurczak - zdjęcia są na http://bbartlomiej.fotosik.pl/albumy/814339.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Włącz "pokaz slajdów" i "pełny ekran" w ten sposób pozbędziesz się upierdliwych reklam...
Pozdrowienia Markis
Włącz "pokaz slajdów" i "pełny ekran" w ten sposób pozbędziesz się upierdliwych reklam...
Pozdrowienia Markis
Chyba lepszej zabawy wymarzyć sobie nie było można! Dzięki wszystkim za ten wspólnie spędzony weekend! Do zobaczenia! 

-
Zabawa piękna a do tego poważna i inteligentna. Tylko katzenjammer z wiekiem coraz dłuższy i rozleglejszy
...
No, mechanik przybył i junkers znów "atakuje". Temperatura w sypialni zaczyna wzrastać; przed dwiema godzinami miałem tam niecałe 14 stopni C. Rześko było.

No, mechanik przybył i junkers znów "atakuje". Temperatura w sypialni zaczyna wzrastać; przed dwiema godzinami miałem tam niecałe 14 stopni C. Rześko było.
Wszystkie dobre słówka już chyba zostały wypowiedziane. My przyłączamy się do tego co wyżej. Było super fajnie.
Do następnego spotkania 

Aha i niech Kurczak sie nie smuci stratą laski. Wróci do niego na najbliższej imprezie