Panowie jeszcze raz prosimy o pisanie konkretnych postów --- same buziaczki i pojedyncze słowa np."cudo","piękne" itp. będą usuwane zgodnie z regulaminem Forum.żeby ktoś nie miał później pretensji że jego posty uciekają. Pojemność serwera nie jest z gumy.
Pozdrawiam
W pełni popieram , proszę też o moderatorów żeby zwracali uwagę :soldat: na osoby których większość postów to spam. I jeszcze sprawa którą poruszałem już z Tworasem; wyłączenie licznika w dziale „poznajmy się”.
W celu zwiększenia wolnego miejsca proponuję usuwać posty powitalne - które po paru miesiącach są zupełnie niepotrzebne i raczej nieprzeglądane.
Ponadto wszytstkie posty dotyczące terminów spotkań, które się mają odbyć w zeszłym roku (chyba że zostały podorzucane fotki to można częściowo przeczesać)
Tworas pisze:osobiscie jestem przeciw usuwaniu starych postów, kiedys ktos bedzie chciał przeglądac archiwalne tematy a tu ni ma :o
ale skoro lud chce niech i tak bedzie
ale co to za archiwalne posty z działu poznajmy się ???? najlepiej by było ustawić automat na dział poznajmy się, giełda, hydepark itp i z automatu kasować posty np. po 60 dniach - uważam ze to spora oszczędność miejsca na serwerze tylko nie wiem czy technicznie jest możliwość wykonać taki myk