Najazd spamu

Propozycje nowych działów, problemy techniczne, itp
Awatar użytkownika
syriusz13

Re: Najazd spamu

Post autor: syriusz13 »

Mnie dziś Laura nawiedziła.Ale było miło.
Awatar użytkownika
balas

Post autor: balas »

Syriusz13 a żonka widziała pw
Awatar użytkownika
dzawacha

Post autor: dzawacha »

A ja miałem kontakt z Lizą. Szkoda,że tylko wirtualny. :sad: Może niczego sobie elficzka :roll:
Awatar użytkownika
Remington

Post autor: Remington »

Taa, z wielkimi uszami i ogonem.
:D
Awatar użytkownika
dzawacha

Post autor: dzawacha »

A może to wcale nie elficzka tylko przyczajony elf ?!!! :zebek:
meickel
Kontakt:

Post autor: meickel »

Chyba agent Providenta.
Z działu krainy elfów dostępnego dla gości:
"Zaraz znajdą się tacy którzy będą gadali ze podlizuję się Laurze. A to tak nie jest, tylko chwalę tam gdzie chwalić należy !!! Dlaczego nikt jeszcze nie pochwalił Laury za jej pracę ? Lauro, to najlepsze forum, na jakim byłam ! Dziękuje Ci za to że założyłaś to forum i za to że mogę tu być !
"Również chcę podziękować Laurze za założenie tego forum i za to że dzięki Laurze poznałam 3 osoby z którymi utrzymuję stały kontakt, gdyby nie forum Laury nie poznała bym Was nigdy!
Pragnę również podziękować Laurze za to że nie znając mnie osobiście w ciężkim dla mnie czasie to Laura wyciągnęla do mnie swoja pomocną dłoń! Kiedy siedziałam zapatrzona w ścianę bez żadnych szans na to że ktoś z realu pomoże mi w trudnej sytuacji /mam dużo realnych znajomych/ wtedy Laura napisała do mnie abym szła do banku bo tam już kasa czeka na mnie! Laura pomogła mi finansowo nie bojąc się że mogę być jaką naciągaczką! DZIĘKUJĘ LAURO!!
"Tak, Laura to złota dziewczyna hurra.
"Diana napisał(a):
Tak, Laura to złota dziewczyna hurra.
Słyszałam że na forum jest bardzo dużo ludzi którym Laura pomogła finansowo
"Tak, a od kogo słyszałaś? thhor_ Wiem, ze Laura pomaga ludziom z forum, i nie tylko Laura hurra
nie bardzo wiem o co chodzi..ale taki gatunek jak Laura jest na wymarciu....jak wiecie mój syn jest chory i potrzebuje mnóstwo godzin terapii w miesiacu..niestety Polska to taki kraj ,gdzie jestes dobry póki płacisz składki i nic nie chcesz od tego państwa..gdy złapie cie choroba wszyscy sie na ciebie wypinaja..zapominajac ze sami moga kiedys potrzebowac pomocy a też się na nich inni wypnał...Jest mi cięzko i wcale się tego nie wypieram,kiedyś Laura spytała się mnie na PW czy tez w pokoiku ile mi brakuje zeby zapłacić za terapie....potem kazała mi poczekac..i powiedziała po jakiejs pół godzinie żebym jutro odebrała kase....nie piszę tego żeby Was roztkliwic ....ale czy komus bezinteresownie pomogliscie? nie liczac na nic poza dziekuje....tu nie chodzi żeby kogos pochwalic..tu chodzi o fakt....taki niby zwykły odruch serca....ale jak mało uzywany..."
BLACK

Post autor: BLACK »

Kurcze tak to czytam to może Laura dołoży mi na nową wykrywkę :zebek:
Awatar użytkownika
balas

Post autor: balas »

ja napisze do Laury o węgiel bo właśnie się skończył
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Może ktoś wypier...ć tego alekuperdf-a?
duch

Post autor: duch »

Ze spamerami z egzotycznych krajów sprawa była prosta, bo można było wykluczyć całą pulę nr IP lokalnego providera lub kraju. Ten typ spamuje z dużej warszawskiej sieci kablowej, której wycięcie może uniemożliwić dostęp do forum innym użytkownikom.
Awatar użytkownika
Hanzo

Post autor: Hanzo »

I następny jest.

http://wmfp.pl/forum/memberlist.php?mod ... ile&u=1261" onclick="window.open(this.href);return false;
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

W naszych czasach wszystko co złe przychodzi z Warszawy ;) . Z okolic Circus Maximus.
ODPOWIEDZ