Pierwsza wykrywka

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
uben

Re: Pierwsza wykrywka

Post autor: uben »

Jak masz okazję to szukaj white`s classic III ja na pierwszy raz.Uniwersalny bardzo dobry sprzęt .
Znajomy już kupił sobie drugiego niedawno a chodzi 7 lat .
Tyle tylko że to jest rzadkość która pojawia się na rynku
BLACK

Post autor: BLACK »

Miałem w swojej krótkiej karierze na razie tylko ACE 250 później F5 a teraz Omegę i na razie przy niej zostanę oczywiście jak z Omega to cewka DD daje dużo więcej frajdy no i 5 lat gwarancji:) Jak przez ten rok na gwarancji wymieniałem już cewkę standardową ,nówkę DD i całą elektronikę z obudową :) Brzmi groźnie ale serwis jest super 3-4 dni i wszystko wymieniają na nówki :)Też mam dylemat bo w marcu musxze kupić drugą wykrywke dla Syna i nie wiem czy dać mu Omegę i sobie wziąć X-terre 705 lub Explorera czy młodemu kupić druga Omegę :)
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

Black,jak już kupujesz to oczywiście że o poziom wyżej.Nie zostawaj przy tej samej.
Awatar użytkownika
zdzich

Post autor: zdzich »

Ostatnio są chwalone cewki za stabilność i większe osiągi ukraińskiego producenta NEL Tornado .
BLACK

Post autor: BLACK »

Tak jak Zdzichu mówisz temat tornado z Ukrainy już ogarnąłem z kolegą z forum zamawiamy od nich duże cewki i ja snajperkę bo na razie tylko oni do Omegi robią.Ale młodemu muszę coś kupić bo młody eksplorator dorasta i chyba wezmę mu X-terre 705 chyba da se z nią rade młody :)
ODPOWIEDZ