Pokaz w światkach 16.02.2008

Wyprawy WPM

Moderator: Manufaktura Dzika

srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Moi mili "świątkowcy" z 16 II! Mam wieść od organizatorów, że załatwili trochę prochu (p. dyr. mówiła o 2 puszkach). Ma też być przynajmniej 5 osób z Ostródy.
marti

Post autor: marti »

znaczy się spotykamy się o której godzinie w świątkach? bo jeśli ma być troszku prochu to trzeba patrony przygotować nieco wcześniej 8) .....a gdzie to w ogóle mamy się spotkać....dom kultury..?
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

wyjazd z pod Mańkowiska o 8;00 więc na miejscu będziemy po 45 minutach myśle że czasu starczy na przygotowania zwłaszcza że gilzy przygotuje wcześniej
srebrny_lis

Jesteśmy umówieni na 10.00 przed Biblioteką Gminno - Szkolną (budynek z placykiem, przy głównej drodze Dobre Miasto - łukta; niedaleko skrzyżowania z zebrami, w stronę D.Miasta). My wyjeżdżamy krótko po 8.00 i zajedziemy w jakieś 40 - 45 min). Trochę poćwiczymy i ustalimy szczegóły. Poczekamy.
srebrny_lis

Panowie, nie zapomnijcie o swoich dokumentach jadąc do świątek (tak na wszelki wypadek...). Pani dyrektor ma nam na miejscu powiedzieć, jaki sposób pobrania owych 50 zł na łeb został ustalony: czy jakieś zbiorowe pisemne potwierdzenie, czy inaczej; ona też musi się z tego rozliczyć.
marti

Gdybym sie troszke spóźnił to znaczy że mój czarny zjeżdżony już rumak ma problem z podjechaniem pod górkę na historycznej przeprawie w Kalistach.....planuje dojechać około 9,00.
Awatar użytkownika
Anrep

Post autor: Anrep »

O której będzie pokaz w świątkach?
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

Post autor: Tworas »

Najmocniej przepraszam , że dzisiaj mnie nie było... zamki w aucie przymarzły :x
marti

na gorąco....pare fotek :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
srebrny_lis

Fotki ekstra. Zwróćcie zwłaszcza uwagę na praporszczyka i barabanszczyka - istinno russkije licznosti!
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

a i najwarzniejsze WIELKIE DZIÊKI PANOWIE ZA EXTRA ZABAWE
borzyn

Post autor: borzyn »

srebrny_lis pisze:Fotki ekstra. Zwróćcie zwłaszcza uwagę na praporszczyka i barabanszczyka - istinno russkije licznosti!
Prawda kamandir będąc czasowo w jasyże miałem okazję nacieszyć oko naszym pułkiem.I tu wielkie brawo dla sztandarowego, oraz barabanisty!! :lol: Naprawde dobra robota. Zacnie prezentują się nowe elementy musztry i tu pochwałka dla naszych pułkowych skryb!No w końcu dzięki za to że chciało wam się mnie odbić;) Księciu sory za pomylenie twych zacnych nóg z żabimi. Skromnie,miło,kameralnie.
Awatar użytkownika
janek

Post autor: janek »

Dzięki również za wspaniałą zabawę i że oczy mi się otworzyły i przeszdłem w końcu na jedyna słuszną stronę.
marti

Ochotnicza Straż Pożarna :D
Obrazek
RobiN

Post autor: RobiN »

Pięknie , pięknie aż mi się łezka w oku kręci :)

PS O kur.. śnieg !!!
ODPOWIEDZ