Dlaczego nie ogladam telewizji ????
- korvettenkapitan
- Kontakt:
Re: Dlaczego nie ogladam telewizji ????
ja oglądam coraz rzadziej. wszędobylskie seriale mnie dobijają. Moje ulubione programy to BBC Knowledge, Discovery i to pózno, kiedy żonka obejrzy już wszystkie seriale.
- Blacek
- Kontakt:
Cześć
Nie lubię patrzeć na coś, co już z góry można przewidzieć. Taki jeden kolega powiada o TV krótko
- "kupa z twarogiem" (nie wiem skąd to połączenie). Ja mówię - papka, która nie zmusza do myślenia (inni mają to zrobić za widza). Wywołuje za to emocje (zwykle - negatywne), te zaś mnie nie interesują.
Człowiek emocjonalny jest marionetką w rękach mediów, które "wkurzają" tłum na to, co akurat wygodne ich właścicielom. Nie odcinam się od telewizji, ale pamiętam od czego jest pilot.
Kto ma pilota (i wie po co), ten ma władzę
. Pozdrawiam!!!
P.S. A pamiętacie "kołchoźniki"?
Nie lubię patrzeć na coś, co już z góry można przewidzieć. Taki jeden kolega powiada o TV krótko
- "kupa z twarogiem" (nie wiem skąd to połączenie). Ja mówię - papka, która nie zmusza do myślenia (inni mają to zrobić za widza). Wywołuje za to emocje (zwykle - negatywne), te zaś mnie nie interesują.
Człowiek emocjonalny jest marionetką w rękach mediów, które "wkurzają" tłum na to, co akurat wygodne ich właścicielom. Nie odcinam się od telewizji, ale pamiętam od czego jest pilot.
Kto ma pilota (i wie po co), ten ma władzę

P.S. A pamiętacie "kołchoźniki"?
Faktycznie robi i ile ludu się w nim mieści.
- olsztyniak
http://www.youtube.com/watch?v=_TGzvm1f ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze raz.
Jeszcze raz.
- leszek_smialy
- Kontakt:
http://www2.polskieradio.pl/katyn/czapski.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Pozdrawiam