zakup wykrywki !!! Ale której ???
zakup wykrywki !!! Ale której ???
Witam ! Zamierzam kupić drugi wykrywacz .Obecnie posiadam ace 250 ,ale czasami przydał by się jeszcze jeden detektor :} . Zastanawiam się nad zakupem - Tesoro Silver uMAX -Fisher F2 -
Teknetics delta 4000 . Może ktoś ż was posiada owy wykrywacz ,lub coś o nich napisze jakieś wady lub zalety .Co byście polecali .Pozdrawiem Marcin !
Teknetics delta 4000 . Może ktoś ż was posiada owy wykrywacz ,lub coś o nich napisze jakieś wady lub zalety .Co byście polecali .Pozdrawiem Marcin !
Re: zakup wykrywki !!! Ale której ???
Najpierw napisz po co ci drugi detektor, będziesz szukał na dwie ręce? Podejrzewam, że czegoś Ci brakuje w ace, napisz czego, do tego będzie można dopasować sprzęt.
drugi wykrywacz dla dziewczyny :} 

Czasami jak chodzę z kanarkiem mam uczucie jakbym zostawiał fanty ! Przydało by się coś głębszego i troszkę nowszego .
na znanym portalu aukcyjnym pojawiła się promocyjna delta z dwoma cewkami, skoro leży w strefie zainteresowań może warto się temu przyjrzeć. ja miałem podobny dylemat 2 miesiące temu jak dobierałem sprzęt dla ojca byłem bliski wybrać deltę ale nie przekonała mała 8 calowa cewka w standardzie a teraz dokładają 11kę.
Powiem Ci kolego sam posiadam Omegę i niebawem będę kupował drugi wykrywacz dla syna bo młody się wkręcił w te hobby i tez myślałem nad Deltą .Cewka 11"DD na pewno poprawia znacznie zasięgi powiem Ci że ganiam z kolega on z ACE150 a ja z omega z cewka 10: standardową i czasami kanarek nie widzi tego co ja bo już to nie raz sprawdzaliśmy z cewka 11' już nie mowie bo to już naprawdę niebo a ziemia.Na plus Delty jest to że masz 5 lat gwaranci naprawdę profesjonalny serwis w Polsce i identyfikacje cyfrowa i bardzo prosta obsługę. natomiast w tej cenie sugerowałbym Tesoro Cibole dla siebie a kanarka dla Pani ja osobiście oddam Omegę dla syna a sam kupie sobie coś ze stajni Tesoro.
A czy tesorak podoła też w lesie i czy dam rade połapać się w tych potęciometrach ???
Cibola jest naprawdę bardzo łatwa w obsłudze , poznanie jej dźwięków też nie zajmie Ci dużo czasu wielkim plusem jej jest to że masz kilka cewek do wyboru do niej ,jej waga ,jedna bateria , i naprawdę ma super zasięgi . Poza tym na jakimkolwiek forum w Polsce każdy chwali ten sprzęt. Samo to że prawie nikt nie sprzedaje ich używanych o czymś świadczy .
A może wiesz coś na temat tego tesoraka w cenie cyboli mógłbym kupić mało urzywanego
Tesoro Vaquero.
Tesoro Vaquero.
Napisz do kolegi GILGINA na prv z tego forum on gania z tym tesorakiem na pewno Ci pomoże a tym bardziej że w dobrej cenie jest teraz taki używany na alledrogo.pl 

- von der Goltz
ja mam cibolke i bardzo ja sobie chwale, choc czasem brakuje cyfrowej ID w smieciowym terenie... zasiegi wysmienite
polecam!

Dzięki panowie za podpowiedzi , jednak zdecydowałem się na Tesoro vaquero . Myślę że ogarnę jakoś ten wykrywacz . Pozdrawiam Marcin !!!
Marcintt ja mam do sprzedania delte 4000 polecam
witam!
napaliłam się na kanarka ale nie wiem który wybrać ACE 250 czy 350 EuroAcE, proszę o podpowiedź a tymczasem pozdrawiam z Jezioran;)
napaliłam się na kanarka ale nie wiem który wybrać ACE 250 czy 350 EuroAcE, proszę o podpowiedź a tymczasem pozdrawiam z Jezioran;)
- ostrybrzytwa
myślę że dużej różnicy nie ma między nimi a 250 można spokojnie używaną kupić