fisher f2 cos wiecej o nim?
-
fisher f2 cos wiecej o nim?
witam jesli ktos posiada fishera f2 to czy mogłby mi cos o nim opowiedziec wady zalety >?? mniej wiecej zasieg i jak sprawuje sie przy monetkach i kolorowej drobnicy.??
-
Re: fisher f2 cos wiecej o nim?
nikt nie posiada tej wykrywki.??
gdzieś kiedyś czytałem że F2 ma minimalnie większy zasięg od ACE 250 pozatym identyfikacja cyfrowa a nie jak w ACE słupkowa która bardzo wiele razy wporowadzala usera w błąd jak masz ciut wiecej miedzi biesz F2
Siema.
Ja mam f2 i nie narzekam fajny sprzęt nie mam porównania do ace250 bo nigdy ace w łapie nie miałem ale tez słyszałem ze f2 jest głębszy no i ID cyfrowa napewno +. Na początku wku* mnie znikające sygnały podczas kopania (zapewnię zmineralizowana ziemia) ale teraz nauczyłem się rozpoznawać te sygnały i porostu je ignoruje.(a może to błąd)
Polecam 
Pozdrawiam.
Ja mam f2 i nie narzekam fajny sprzęt nie mam porównania do ace250 bo nigdy ace w łapie nie miałem ale tez słyszałem ze f2 jest głębszy no i ID cyfrowa napewno +. Na początku wku* mnie znikające sygnały podczas kopania (zapewnię zmineralizowana ziemia) ale teraz nauczyłem się rozpoznawać te sygnały i porostu je ignoruje.(a może to błąd)

Pozdrawiam.
mam zamiar kupic 

Ostatnio zmieniony 31 sie 2010, 21:08 przez Bartek14, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bartek14 moze pomysl nad teknetics delta 4000. Kupiłem go i nie żałuje masz 5 lat gwarancji i troche wiecej ustawien niz fisher i nawet ciut wieksze zasiegi od fishera.
juz sie nastawilem na delte i na dniach bende ja mial mam nadzieje ze warto 

-
z każdym dniem przekonuje się ze to był dobry zakup wiec napewno będziesz zadowolony.
miałes racje to dobry zakup jestem zadowolony ,tu gdzie latałem tyle razy jeszcze tak wiele wychodzi lekki !!! super wykrywka
dzieki za porade i pozdrawiam