szanowni towarzysze broni do 15 - 02 - 08r musimy podać listy imienne dla organizatorów bitwy w Jonkowie poza imienie i nazwiskem potrzebne są jeszcze dokladna , data urodzenia , adres zameldowania i Nr. dowodu osobistego dane prosze przesyłać na WP ( wiadomość prywatna ) dla srebrnego_lisa , dzika lub dla mnie dzieki z góry ( ostateczny termin dostarczenia danych uplywa 13 - 02 - 08r )
Najlepiej do jednego zsypu. Ja sam = JASAM, tj. zostawiłem swe namiary u Rafaiła Kabanowicza Dzikowa. I jeszcze wopros do Pawła B. Czy moje szablisko będzie abratno u mienia przed świątkami, czy ćwiczyć tymczasem słynną różdżkę - trzcinkę? Priwiet.
Sławku powiedz tylko gdzie a dostarcze ewentualnie zawsze możesz mnie odwiedzić jeśli nawet ja będe w pracy to moja małrzonka będzie w chacjędzie i przekarze ci twoj oręż
Skażytie żentelmieny, kak tam u Was ze składkami za luty do Książęcia Warmii? Jako też ze zrzucaniem danych na Jonkowo? Rozumiem, że dogodna okazja do regulacji będzie we wtorek 12 II...
Jak pamiętam, do Jonkowa 15 III mamy jechać dużym pojazdem z Klubu Garnizonowego (chyba, że coś się zmieniło?)... Jeśli tak, to gdzieś się wtulisz. Gdyby przyszło jechać inaczej, trzeba by ustalić szczegóły (tj. w którym samochodzie).