Dział "Poznajmy się"
- olsztyniak
Dział "Poznajmy się"
Przez jednego z "aktywnych" członków Forum zostałem nazwany kretynem i oskarżonym do jednego z Adminów iż większość z moich postów (1303) to spamy nie wnoszące nic do tematu.?
Domyślam się o które posty chodzi i oświadczam iż do końca istnienia tego Forum będę zwracał uwagę osobom które się zalogowały i wypowiadają się na tematy pomijając ten dział. Obca osoba jak przychodzi gdzieś pierwszy raz powinna się przywitać. Takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni.
Domyślam się o które posty chodzi i oświadczam iż do końca istnienia tego Forum będę zwracał uwagę osobom które się zalogowały i wypowiadają się na tematy pomijając ten dział. Obca osoba jak przychodzi gdzieś pierwszy raz powinna się przywitać. Takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni.
Re: Dział "Poznajmy się"
Stefan popieram Cie w 100%! 

Myślę, że śmiało mogę stwierdzić, iż wychowawcza działalność Olsztyniaka ma pełne poparcie wszystkich administratorów forum 

To jest elitarne forum i niech takim pozostanie.
Popieram Olsztyniaka
Popieram Olsztyniaka

- korvettenkapitan
- Kontakt:
Kultura przede wszystkim.
Jesteśmy z Tobą Stefan 

..... i nie tylko adminówduch pisze:Myślę, że śmiało mogę stwierdzić, iż wychowawcza działalność Olsztyniaka ma pełne poparcie wszystkich administratorów forum

Gdyby do mnie napisał, dostałby bana. Nie będę już dobrą ciocią 

Tworas pisze:Gdyby do mnie napisał, dostałby bana.

Za złamanie 6 pkt Regulaminu 

Dziwię się, że u niektórych pieniactwo przyćmiewa naturalne podstawy zasad kultury na forum i nie tylko. Tak trzymaj Olsztyniak. 

Olsztyniak masz w 100 % moje poparcie należy się przedstawić 

Święta racja, wręcz kulturalnie byłoby przedstawić się..
-
Witam
przeglądam forum od czasu jego założenia,dział poznajmy się - zapewne potrzebny,zwracacie uwagę na poprawną pisownię j. polskiego -zawsze miałem z tym trudności i nie uważam tego za wielki nietakt,pochylacie się nad wielkimi rocznicami: wybuch wojny,powstaninie wa-wskie.
A czy niktnie ma śmiałości zwrócić uwagę "dla Seppa" za zdięcie z jakim się identyfikuje ,przecież przedstawia ono Seppa Ditricha -esesmana -ZBRODNIARZ WOJENNY
przeglądam forum od czasu jego założenia,dział poznajmy się - zapewne potrzebny,zwracacie uwagę na poprawną pisownię j. polskiego -zawsze miałem z tym trudności i nie uważam tego za wielki nietakt,pochylacie się nad wielkimi rocznicami: wybuch wojny,powstaninie wa-wskie.
A czy niktnie ma śmiałości zwrócić uwagę "dla Seppa" za zdięcie z jakim się identyfikuje ,przecież przedstawia ono Seppa Ditricha -esesmana -ZBRODNIARZ WOJENNY
- wojtes1200
Widzę że dopiero zalogowani negują i w jakimś stopniu obrażają starych użytkowników.Oj niedobrze się dzieje