Wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź :-) Jeżeli jeszcze ktoś będzie miał jakieś propozycje dla mnie to czekam na posta. A teraz przeskakuję do innego działu aby udoskonalać powoli swoją wiedzę na temat poszukiwań :-)weje pisze:kupuj garretta 250 i się nie zastanawiaj. wykrywka prosta w obsłudze, (...)
(...) a co do sprzedaży to bywa, że później żal dopada. forsa się rozejdzie a każdy fant inny. drugiego identycznego nie znajdziesz. a jak zatrzymasz to będziesz miał co dzieciom pokazywać.
Prośba o pomoc w wyborze wykrywacza metalu
Re: Prośba o pomoc w wyborze wykrywacza metalu
odnośnie zarobienia na wykrywaczu ... można zarobić po trąbie za rozkopywanie obsianych pól i niezakopywanie dołków 
pozdrawiam

pozdrawiam
- olsztyniak
Święta prawdaKujawiak pisze:odnośnie zarobienia na wykrywaczu ... można zarobić po trąbie za rozkopywanie obsianych pól i niezakopywanie dołków
pozdrawiam

Jakoś mój kolega 5 lat już jeździ z wykrywaczem po lasach i nikt nawet słowa nie powiedział odnośnie Jego wyczynów. Odnośnie "obsianych pól i niezakopanych dołków" - na polach się nie szuka, a dołki się zakopuje! zawsze!Kujawiak pisze:odnośnie zarobienia na wykrywaczu ... można zarobić po trąbie za rozkopywanie obsianych pól i niezakopywanie dołków
pozdrawiam
A to ciekawe.lukin1 pisze:na polach się nie szuka

Może być rozwinął swoją wypowiedź czy należysz do grupy osób nabijających posty?DAMIAN pisze:A to ciekawe.lukin1 pisze:na polach się nie szuka
lukin1 pisze:Może być rozwinął swoją wypowiedź czy należysz do grupy osób nabijających posty?DAMIAN pisze:A to ciekawe.lukin1 pisze:na polach się nie szuka
Pewnie że biję posty aż klawiatura się grzeje!!!! Z czegoś muszę przecież mieć te ponad 1000 postów!!!

To może Ty byś rozwinął... ''na polach się nie szuka'', miałeś na myśli obsiane pola czy w ogóle? Bo jeśli chodzi Ci o to że na polach w ogóle nie ma czego szukać to jest to kompletna bzdura!
Kolega wcześniej wspominał o "obsianych polach" więc pisałem o obsianych polach
- nie ładnie jest niszczyć czyjąś pracę. Jeżeli chodzi o typowe nieużytki to z tego co wiem jest co szukać. 3maj się
Pozdrawiam

Pozdrawiam