POMOCY!!!

Wszystko co związane z eksploracją
trawa44

Re: POMOCY!!!

Post autor: trawa44 »

asdic321 pisze:Skoro tak, to skontaktuj sie najlepiej ze studenckim klubem pletwonurkow - jest tam kilka osob z wykrywaczami podwodnymi i mysle ze chetnie pomoga :D :
http://www.skorpena.olsztyn.pl/?page=59" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziekuje asdic321 - to byl super pomysl! Juz sie skontaktowalem i jutro przeprowadzimy akcje! :)
Jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc i pozdrawiam!
duch

Post autor: duch »

trawa44 - Mam nadzieję, że akcja się powiedzie. Przepraszam za malkontenctwo, ale jestem przekonany, że dopiero pomysł asdic321 ze Skorpeną ma szanse na szczęśliwy finał. Uważam, że do każdego tematu trzeba podchodzić z maksymalną możliwą dozą profesjonalizmu, a partyzantka w większości przypadków źle się kończy.
asdic321

Post autor: asdic321 »

No to czekamy na relacje! :kon:
trawa44

Post autor: trawa44 »

Wszystko skonczylo sie pomyslnie dzieki profesjonalizmowi pana Piotra G. z klubu Skorpena - obraczke odnalazl po ok 30 minutach poszukiwan (choc samo miejsce okazalo sie dalekie od mojego optymistycznego opisu - trzeba bylo wyciac troche trzcin i przekopac duzo mulu miedzy zelastwem powedkarskim - to byl pomost wedkarski, wiec jak sie okazuje oznacza to kupe smieci - puszki, kapsle, olow itd...) - rewelacja. Jestem wdzieczny bardzo tez za wasza pomoc!!! dziekuje i pozdrawiam!
ODPOWIEDZ