Jaką wykrywke polecacie?
Co do cewek to Whites oferuje ich duży wybór. Przez cewki snajperskie typu DD,przez małe 800setki do 1500 Maxima.Do wyboru do koloru. Nic nie wiadomo mi jednak o przystawkach typu Two Box,o których wspominasz. Wychodzę jednak z założenia,że jeśli coś jest do wszystkiego to w gruncie rzeczy jest do niczego. To samo według mnie tyczy sie wykrywaczy. Whitesy to wykrywacze w zasadzie przeznaczone do kolorowej drobnicy,choć dobrze radzą sobie z zardzewiałkami. O Garrett'cie (chodzi zapewne o GTI 2500),o którym piszesz mam wiedzę raczej ogólną. Słyszałem opinie i bardzo euforystyczne i straszne negujące ten wykrywacz. Tak samo jest w przypadku White'sów. Albo,któś go pozna i wyciąga z niego maximum i zachwala pod niebiosa,albo przerazi się trylionem nastaw,kakofonią dzwięków i psioczy. Normalka. życzę trafnego wyboru i pociechy z nowego wykrywacza. Bez różnicy jaki to będzie wykrywacz.
Ps.W Anglii i Stanach bardzo popularne jest powiedzenie zawarte w moim podpisie. "Black" to pieszczotliwa nazwa Whitesów
Ps.W Anglii i Stanach bardzo popularne jest powiedzenie zawarte w moim podpisie. "Black" to pieszczotliwa nazwa Whitesów

Dzieki za wyczerpujace informacje,widzę że jesteś w temacie,moja wiedza ogranicza się do minimum,nie interesowałem sie tym [może z braku czasu]mam mnóstwo innych zajęć,a eksploracja to moje hobby nie jedyne,choc jedna z ważniejszych-pozdrawiam
PS.jeśli się kiedyś na coś zdecyduje,to poproszę Cie o radę-Radziej
PS.jeśli się kiedyś na coś zdecyduje,to poproszę Cie o radę-Radziej

Witam
Musketeer to wykrywacz bardzo prosty w obsłudze, super na dronicę, ale nie ma tonowego rozróżniania, chociaż po pewnym czasie można wychwycić drobne różnice w dzwiękach na kolor i żelazo.
U nas w grupie używają muszkieterów Zbychu i Szczygieł, i są zadowoleni. Ale w przedziale cenowym który podałeś mieści się x terra 50 i to ją bym Ci polecał
http://www.allegro.pl/item302924722_wyk ... ocja_.html
Pozdro
Musketeer to wykrywacz bardzo prosty w obsłudze, super na dronicę, ale nie ma tonowego rozróżniania, chociaż po pewnym czasie można wychwycić drobne różnice w dzwiękach na kolor i żelazo.
U nas w grupie używają muszkieterów Zbychu i Szczygieł, i są zadowoleni. Ale w przedziale cenowym który podałeś mieści się x terra 50 i to ją bym Ci polecał
http://www.allegro.pl/item302924722_wyk ... ocja_.html
Pozdro