Wrzuć lekką medytację, zbilansuj możliwości i podaj swoją decyzję w stosownym czasie (tak parę dni PRZED wymarszem). Żeby nie wystąpiła słabo czytelna biegunka informacyjna . Reszta jest milczeniem ...
Adik pisze:Wstępnie się zgłaszam, bo oczywiście szkolenie mi potrzebne(obecni w Dźwierzutach o tym doskonale wiedzą ), ale jak wspominałem, robię teraz prawko. Jak zacznę jazdy(myślę, że do 18 lipca już zacznę), to pogadam z instruktorem i myślę, że nie powinno być problemu. Ale jeszcze pewności na 100% nie mam, więc dam na pewno dam znać Ale myślę, że dam radę
Co do terminów będzie wiadomo po telefonie Sławka do właścicieli terenu.
zróbmy prościej :
kto może 10 a kto 17 lipca . Nie ukrywam że zrobił bym jeszcze jeden taki wypad na koniec m-ca zeby przed Kłodzkiem podciągną technikę
najprościej chyba będzie wybrac taki termin w którym będzie najwięcej osób szkolonych
Mam wakacje, więc kein Problem. Proszę wszakże o ostateczne określenie terminu; parę spraw trzeba dograć, coby nie było rozpierduchy. Łażenie po kustach może być i kilka razy.
Zadzwonię jutro, dowiem się co nam wolno i czy te dwa kolejne tygodnie to dobry termin. Tradycyjnie zapytam też o 2 żerdzie do namiotu. Dobrze byłoby podać orientacyjną liczbę bandy (ostrożnie podam 10 osób). Mam nadzieję, że ktoś tam odbierze telefon albo odpowie na maila.
Wysłałem maila do Kierwin, zaraz dzwonię. Dla Adika proponuję (skoro spontaniczne pseudo się nie spodobało...) zwanije "Spontanello" albo "Veloce" (czyt. welocze, co znaczy szybki a pisane z wykrzyknikiem można tłumaczyć jako "ruchy, ruchy!").
srebrny_lis pisze: Dla Adika proponuję (skoro spontaniczne pseudo się nie spodobało...) zwanije "Spontanello" albo "Veloce" (czyt. welocze, co znaczy szybki a pisane z wykrzyknikiem można tłumaczyć jako "ruchy, ruchy!").
Wymawiane "Adik" czy "Ejdik" ? A poważnie, do środy chciałbym gospodarzom w Kierwinach podać wybrany termin. Oba im pasują i zapraszają, ale trzeba dać jakiś namiar. Rafaiła proszę o jakiś ogólny zamysł ćwiczeń (w marszu i biwaku) oraz wyznaczenie doraźnego komendanta placu na biwaku.