Kortowo
Re: Kortowo
A pozwolisz pojechać i popatrzeć?
OczywiścieA pozwolisz pojechać i popatrzeć?

A jak pojadę to kto wie co zrobię
Masz mnie nie prowokować na miejscu, bo jestem i będę podekscytowany, a nie lubię się opierać 
A tak w ogóle to musisz to zrobić legalnie i załatwić z uniwerkiem. Ochrona itp.

A tak w ogóle to musisz to zrobić legalnie i załatwić z uniwerkiem. Ochrona itp.

Myślę że wystarczy pogadać z dozorcą i obiecać że nie podepczemy mu trawnikaA tak w ogóle to musisz to zrobić legalnie i załatwić z uniwerkiem. Ochrona itp

Oj jak znam życie, nie wypali
Legalnie ma szansę i nie ma tego dreszczyku emocji 
Jak się zdecydujesz legalnie, to idę. Daj znać jaki sposób wybierasz, ale podkreślam, że nie wypali ci nielegalnie

Jak się zdecydujesz legalnie, to idę. Daj znać jaki sposób wybierasz, ale podkreślam, że nie wypali ci nielegalnie

Oczywiście wiecie, że Kortowo usiane jest kamerami jak dobra kasza skwarkami. A dobra wiadomość jest taka, że ochrona kortowska nie posiada broni palnej, może co najwyżej pałką po łbie przeciągnąć
.

O tym nie wiedziałem. Tym bardziej nie idęDon Joker pisze:Oczywiście wiecie, że Kortowo usiane jest kamerami jak dobra kasza skwarkami. A dobra wiadomość jest taka, że ochrona kortowska nie posiada broni palnej, może co najwyżej pałką po łbie przeciągnąć.

Kod: Zaznacz cały
Oczywiście wiecie, że Kortowo usiane jest kamerami jak dobra kasza skwarkami. A dobra wiadomość jest taka, że ochrona kortowska nie posiada broni palnej, może co najwyżej pałką po łbie przeciągnąć :P .
O tym nie wiedziałem

- olsztyniak
Koniec ze snami. Obudzić się już czas.
"Ale mialem piekny sen! " ;-)
Kolejna opowieść z mchu i paproci
jest w Olsztynie spore grono osób z obsługi UWM które złaziły te tajemnicze tunele .

Pan Samochodzik i Kortowskie tunele 

Adik i Towel to dobry duet. Podnieśli mi adrenalinę i na chwilę odmłodniałem o 50 lat.Sepp pisze:Pan Samochodzik i Kortowskie tunele

Tunele byly he he i sprzet pancerny na lidzbarskich bagnach tez
kiedys mielismy sie z Damianem ustawic he he moze we wrzesniu wypali
w sumie dobry motyw na spotkanie w LW moz ewiecej ludzi sie zjawi 

No nie kpijmarkis pisze: Adik i Towel to dobry duet. Podnieśli mi adrenalinę i na chwilę odmłodniałem o 50 lat.![]()