Garrett ACE 250 jako drugi wykrywacz???

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Abram

Garrett ACE 250 jako drugi wykrywacz???

Post autor: Abram »

Witam.

Mam pytanie.Czy opłaca się brać kanarka jako drugi wykrywacz.Ojciec też złapał bakcyla i chcąc zwiększyć efektywność poszukiwań przydałoby się kupić drugi wykrywacz.Ja śmigam z x terrą 705 a dla ojca,który stwierdził że złomu kopać nie chce chyba idealny będzie garrett???Budżet do 900zł.Myślałem też o fisher f2,ale ciężko znaleźć używke no i garrett ma wyrobioną bardzo pozytywną opinię.Jeszcze jedno.Jak to jest z tą osłoną na cewkę???Czy jest ona potrzebna???Czy ta fabryczna jest za słaba???Proszę o odpowiedzi.

Pozdrawiam Abram :D
Awatar użytkownika
zoz

Re: Garrett ACE 250 jako drugi wykrywacz???

Post autor: zoz »

Kanarek bedzie wrecz optymalny. A co do osłony to jak bedziesz patrzył gdzie i jak machasz to oslona jest zbedna.
Tak to wyglada..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
3mwoj

Post autor: 3mwoj »

Zgadza się.To jest optymalny zestaw-mam X-70 i w rezerwie ACE-250.Czasem ktoś ze znajomych chce pomachać cewką :D i na różne awaryjne sytuacje w sam raz
Awatar użytkownika
von der Goltz

Post autor: von der Goltz »

ja jednak mysle, ze oslona kosztuje te 50pare zl jesli sie nie myle, a nawet jak sie patrzy gdzie sie macha to nie raz w lesie w jakis pieniek sie stuknie przypadkiem, badz na polu po kamieniu poszoruje, wiec warto ja miec i sie nie martwic
ODPOWIEDZ