No jak dla mnie starczy Podobno apetyt rośnie w miare jedzenia,ale to wcale nie znaczy że większe jest cenniejsze Więc raczej pozostanę przy nim, ewentualnie zrobię mu delikatniejszą obudowę
jak ktos szuka darmowych neodymków to polecam te z HDD, przejść sie po serwisach komputerowych z prośbą o stare spalone dyski twarde (pod pretekstem pracy dyplomowej) rozkręcić powyjmować i oporządzić w jakąś obudowe i FERTIG
NBA pisze:No jak dla mnie starczy Podobno apetyt rośnie w miare jedzenia,ale to wcale nie znaczy że większe jest cenniejsze Więc raczej pozostanę przy nim, ewentualnie zrobię mu delikatniejszą obudowę
A jaka jest jego średnica?
Kurdesz.. ja sobie właśnie kupiłem dziś neodymka... popatrzyłem tylko na wagę "uciagu" (81 kg) i pomyślałem: "starczy"... ale jak przyszła taka mała popierdółka 48 mm średnicy to sobie myślę, że to jakiś żart... Da się coś tym wytargać?
Nono, jak sam otwiera lodówkę, to i kiełbasę może wyżreć!
Prawda jest taka, że magnes zupełnie innacej łapie w mule, bagnie, wiele zależy od stanu i sposobu skorodowania.
Dokładnie tak, zależy do jakiej powierzchni przylega. Jak nie bedzie płaska to moc MOCNO spada. Podobnie będzie jesli ma sie zaczep który sprawia że podczas ciągnięcia magnes ześlizguje sie po ściance zaczepionego przedmiotu (Lepiej ciągnąc "prostopadle" do powierzchni przedmiotu).
http://www.allegro.pl/sklep/3901124_mag ... hurt_detal" onclick="window.open(this.href);return false; polecam tego Pana z Olsztyna można odebrać na miejscu duży wybór i porządne magnesy . No i odpadają koszty przesyłek