podziękowania "Heilsberg1807-2010"
Moderator: Manufaktura Dzika
Re: podziękowania "Heilsberg1807-2010"
Marcin, Łukasz, Kurołap również składają podziękowania za wspólnie spędzony czas. 

Z mojej strony również wielkie podziękowanie! nie będę wymieniał wszystkich, zostali już wymienieni. czekam z niecierpliwością na jakieś zdjęcia i powtórkę za rok. Łącznie z przemarszem
, który był moim zdaniem największą dla mnie atrakcją. pozdrawiam wszystkich! i do zobaczenia na przyszłych bitwach.

wytrzepałem słomę z z..........ka zyję. Kurczak, Stefan, Remik! Jak napisał Dzik. Wasze maskotki na przeszły rok.
Dzięki wszystkim za wspaniałą potyczkę. Zdiątka niebawem

Dzięki również za świetne widowisko.
Plusy:
- dużo lepsza lokalizacja bitwy niż zeszłego roku. Teraz znacznie lepiej było widać.
- komentator, którego rok temu nie było. Był co prawda stremowany, jak sam powiedział, ale lepszy taki niż żaden.
Minusy:
- brak!
Do kolejnej inscenizacji!!
Plusy:
- dużo lepsza lokalizacja bitwy niż zeszłego roku. Teraz znacznie lepiej było widać.
- komentator, którego rok temu nie było. Był co prawda stremowany, jak sam powiedział, ale lepszy taki niż żaden.
Minusy:
- brak!
Do kolejnej inscenizacji!!

-
Komentator rozwinie się w akcji, bo łebski chłop i histy z wykształcenia. Ma zmysł syntetyzowania informacji. Presja publiki robi swoje, ale widzę go nadal na przyszłość. Da radę.
Jeśli chodzi o komentatora to poznałem go osobiście. Miałem okazję spędzić z nim trochę czasu w dalekiej podróży w doborowym towarzystwie. To człek zacny i miły. Błyskotliwy w myśleniu i historię ma w paluszku. Uważam, że nie każdy odważyłby się poprowadzenia komentarza na takiej inscenizacji. On to zrobił. 

Rozmawiałem z jedną z osób z publiki. Osobą nie mającą pojęcia o epoce (pojęcia takiego jakim mniej lub bardziej odznaczamy się my).
Osoba ta bardzo komentatora chwaliła, tak więc nie swoimi ustami odbijam zarzuty o marną jakość komentarza.
Osoba ta bardzo komentatora chwaliła, tak więc nie swoimi ustami odbijam zarzuty o marną jakość komentarza.
Wszystkim wielkie dzięki za wspaniale spędzone popołudnie. W Dobrym Mieście brakowało mi komentatora. W Lidzbarku nie brakowało mi niczego
... No może
, ale nie można mieć wszystkiego
Wiwat na cześć Uczestników i Organizatorów

Kilka fotek z bitwy. http://picasaweb.google.pl/markis1946/H ... 0rCzIBitwa" onclick="window.open(this.href);return false;

Wiwat na cześć Uczestników i Organizatorów

Kilka fotek z bitwy. http://picasaweb.google.pl/markis1946/H ... 0rCzIBitwa" onclick="window.open(this.href);return false;
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
o kurcze rośnie konkurencja dla Andrzeja
No no nie zle jak na pierwszy raz
-
Dobre zdjęcie, uświadamia z czym mamy do czynienia - taka mała profilaktyka
.

Witam! Dziękuję organizatorom za biwak i atmosferę, gości w naszym biwaku w piątek i sobotę za to że nie zapomniały nas i " nieprzyjaciół " za wojnę! Do spotkaniu w Nysy!