Zmiany w ustawie
- olsztyniak
Zmiany w ustawie
http://www.infor.pl/dziennik-ustaw,rok,2010,nr,75.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozycja 474 --- fotokopia
Pozycja 474 --- fotokopia
- von der Goltz
Re: Zmiany w ustawie
czytam i czytam i kwestie szczegolnie nas interesujace nie zostaly poruszone
I nie mialy zostac - za wyjatkiem zmniejszenia niektorych kar
Ta nowela byla ponoc wymuszona dostosowaniem kwestii wywozu/przywozu zabytkow do prawodawstwa UE
Ale inne zmiany tez sie szykuja... 

Jakie jesli mozna sie dowiedziec? i skad te info?asdic321 pisze: Ale inne zmiany tez sie szykuja...

pzdr
Sam nie wiem co na ten temat mam powiedziecI nie mialy zostac - za wyjatkiem zmniejszenia niektorych kar![]()

Wlasnie nie wiadomo dokladnie jakievsh pisze: Jakie jesli mozna sie dowiedziec? i skad te info?
pzdr

Moim zdaniem nie ma sie czym Michale denerwowaczoz pisze: Sam nie wiem co na ten temat mam powiedziec

cos wiecej mozna o tych "czynnikach spolecznych" i ich realnosci w przelozeniu na mkidn?asdic321 pisze:Wlasnie nie wiadomo dokladnie jakievsh pisze: Jakie jesli mozna sie dowiedziec? i skad te info?
pzdra informacje od "czynnikow spolecznych" ktore molestuja MKiDN w sprawie naprawienia ustawy

To przede wszystkim stowarzyszenia, w tym zawodowe. A na temat realnosci ich wplywu na decyzje MKiDN powiedzial juz wszystko sw. Augustyn...: "Wszelka wladza pochodzi od Boga" 

Dokladnie.
Mysle ze cale zamieszanie jest zupelnie nie potrzebne!
Dziennik Ustaw pokarze
Mysle ze cale zamieszanie jest zupelnie nie potrzebne!
Dziennik Ustaw pokarze