Teknetics OMEGA 8000
Teknetics OMEGA 8000
Szybki test powietrzny, czułość 80 bez dyskryminacji
srebrne 3gr z 1774 - 20 cm
10 pfennig 1914 - 20 cm
1zł - 25 cm
szeląg Augusta III - 22 cm
guzik carski - 25 cm
1zł PRL - 26 cm
2zł - 27cm
cały nabój z Maxima - 30 cm
stare 10zł z motywem Kopernika - 31 cm
srebrne 3gr z 1774 - 20 cm
10 pfennig 1914 - 20 cm
1zł - 25 cm
szeląg Augusta III - 22 cm
guzik carski - 25 cm
1zł PRL - 26 cm
2zł - 27cm
cały nabój z Maxima - 30 cm
stare 10zł z motywem Kopernika - 31 cm
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 16:34 przez luki_nni, łącznie zmieniany 1 raz.
- syriusz13
Re: Teknetics OMEGA 8000
Super pomysł z takimi testami,można by zrobić na wszystkie wykrywki jakie posiadamy taki test i tu wstawić.Tylko trzeba by znormalizować rzeczy i nie wstawiać np 3 gr z 1774 

Dajcie spokój z tymi testami, one o niczym nie przesądzają, a tylko wprowadzają zamęt.
Lepiej skupcie się na szukaniu dobrej miejscówki na nadchodzący sezon.
Lepiej skupcie się na szukaniu dobrej miejscówki na nadchodzący sezon.

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
przy tylu zmiennych w terenie jakiekolwiek testy są raczej nieporozumieniem.
chyba że chcemy wyłapać sprzęty , które służą do zabawy(dywanowce)
chyba że chcemy wyłapać sprzęty , które służą do zabawy(dywanowce)
jeśłi koledzy moderatorzy skończyli swoje kwestie typu OFFTOP to nadmienię że chodziło tu o tego typu testy w ziemi z zakopanymi przedmiotami i sprawdzeniu który wykrywacz wyłapie je wszystkie a który nie wyłapie.
Widział bym to na np. współnym kopanku powiedzmy 5 userów i z 10 zakopanych przedmiotów na róznych głębokościach wtedy każdy cwaniak bedzie mógł sie wykazać ze swoją zabawką
zdrowia
Widział bym to na np. współnym kopanku powiedzmy 5 userów i z 10 zakopanych przedmiotów na róznych głębokościach wtedy każdy cwaniak bedzie mógł sie wykazać ze swoją zabawką

zdrowia

Bez urazy ale czy to jakiś wyścig szczurów kolego ? Każdy szuka tym na co go stać i co mu pasuje .A 99% sukcesu to dobra miejscówka a nie to czy się szuka wyrywką za 5 tys czy za 500 zł .Nie sztuką kupić wykrywacz za 3 tys i nie umieć z niego w pełni korzystać .
- von der Goltz
swiezo zakopane przedmioty to nie to samo co fanty ktore leza dluzej
sam nawet kiedys testujac rzucilem pare moniakow w trawe i ledwo je znalazlem i to nie wszystkie
zasiegi to rzecz nieslychanie pobudzajaca wyobraznie, ale niestety na pewnym pulapie nie jest to parametr najwazniejszy
omega to dobry sprzet choc nieznany i dzieki mklw za wszelkie obecne jak i przyszle opinie
sam nawet kiedys testujac rzucilem pare moniakow w trawe i ledwo je znalazlem i to nie wszystkie
zasiegi to rzecz nieslychanie pobudzajaca wyobraznie, ale niestety na pewnym pulapie nie jest to parametr najwazniejszy
omega to dobry sprzet choc nieznany i dzieki mklw za wszelkie obecne jak i przyszle opinie
air test omega cewka 11''dd
czułość 89%
1 zł 31,5CM
2zŁ 33CM
25 centów 35cm
1 euro 36 cm
10zł prl 41 cm
1 grosz 25cm
2 grosze 27cm
5 gr 30 cm
w glebie 20zł prl z 38 cm
w usa najleprzy wykrywzcz cena jakość
na cewce 11'' dd daje więcej
http://www.findmall.com/read.php?58,1149242
filmek jak sie sprawdza w terenie http://www.youtube.com/watch?v=cbvzdLKhRKM
testy i użytkowanie przepr kolega z yt ma go prawie od roku

czułość 89%
1 zł 31,5CM
2zŁ 33CM
25 centów 35cm
1 euro 36 cm
10zł prl 41 cm
1 grosz 25cm
2 grosze 27cm
5 gr 30 cm
w glebie 20zł prl z 38 cm
w usa najleprzy wykrywzcz cena jakość
na cewce 11'' dd daje więcej
http://www.findmall.com/read.php?58,1149242
filmek jak sie sprawdza w terenie http://www.youtube.com/watch?v=cbvzdLKhRKM
testy i użytkowanie przepr kolega z yt ma go prawie od roku

No no, widzę, że ma też wbudowany paralizator 

jest jak rozkładany scyzoryk McGayvera 

Wszystko zależy od tego,w jakiej ziemi leży przedmiot, jak jest ułożony pionowo czy poziomo
i w jakiej odległości od ziemi trzymamy cewkę np:po ściętym zbożu czy w lesie gdzie leży
dużo patyków,gałęzi itp.Wspomnę jeszcze o doświadczeniu i nosa gdzie szukać.
Powodzenia w poszukiwaniach.Pozdrawiam
i w jakiej odległości od ziemi trzymamy cewkę np:po ściętym zbożu czy w lesie gdzie leży
dużo patyków,gałęzi itp.Wspomnę jeszcze o doświadczeniu i nosa gdzie szukać.
Powodzenia w poszukiwaniach.Pozdrawiam

http://www.allegro.pl/search.php?us_id= ... omega&fb=1 dla zainteresowanych pojawiły się OMEGI które szybko się rozejdą 

Obecnie spłukany jestem, ale mimo wszystko się rozglądam (bo przecież może wygram w totka ;-) ). Przeczytałem kilka testów i Omega 8000 wygląda na fajny sprzęcik.
Na ostatnim zlocie widziałem bodaj u dwóch kolegów takie Omegi, dlatego prosze o wasze opinie na jej temat.
W zasadzie każdy kto ją miał i dzielił się uwagami w internecie sobie je chwali. Zwłaszcza z cewką 5"DD.
Panowie użytkownicy Omeg 8000 proszę o Wasze opinie, bo na obecną chwilę wszystko wygląda świetnie (no może z wyjątkiem mojej sytuacji finansowej i brakiem gotówki na zakup wykrywki).
Na ostatnim zlocie widziałem bodaj u dwóch kolegów takie Omegi, dlatego prosze o wasze opinie na jej temat.
W zasadzie każdy kto ją miał i dzielił się uwagami w internecie sobie je chwali. Zwłaszcza z cewką 5"DD.
Panowie użytkownicy Omeg 8000 proszę o Wasze opinie, bo na obecną chwilę wszystko wygląda świetnie (no może z wyjątkiem mojej sytuacji finansowej i brakiem gotówki na zakup wykrywki).
dużo juz było o omedze poczytaj moje wątki na Odkrywcy i Poszukiwanieskarbow w dzialach z wykrywkami
Witaj Bramafan.
Szkoda że na spotkaniu nie mieliśmy okazji porozmawiać,masz rację bylo nas dwoch z omegami.Moją ja posiadam drugi miesiąc wszystko jest o.k tylko ma jeden minus brak regulacji glośności sygnału reszta super,ogólnie jak do tej pory jestem zadowolony,czekam tylko na cewkę 11"DD POZDRAWIAM i mam nadzieję że jeszcze porozmawiamy na jakimś spotkaniu.
Szkoda że na spotkaniu nie mieliśmy okazji porozmawiać,masz rację bylo nas dwoch z omegami.Moją ja posiadam drugi miesiąc wszystko jest o.k tylko ma jeden minus brak regulacji glośności sygnału reszta super,ogólnie jak do tej pory jestem zadowolony,czekam tylko na cewkę 11"DD POZDRAWIAM i mam nadzieję że jeszcze porozmawiamy na jakimś spotkaniu.